En fredag aften er jeg modig, og opretter en Tinder konto. Modig, fordi jeg ikke er så god til at date på en overfladisk måde, som Tinder jo ér. Jeg har prøvet APP’en 2 gange før, men holdt kun ud henholdsvis 2 dage og 1 måned. Men al min snak herinde om at være alene. Bo alene. “Nu tager du dig lige sammen, Linda,” tænker jeg for mig selv – og opretter mig for 3. gang – imens jeg lover mig selv at give det et fornuftigt og positivt forsøg denne lykkens gang.  

Hvor skal du møde en mulig, kærlig relation i 2019? Jeg arbejder meget, og er forlængst stoppet med at gå i byen. Mine 36 år vil hellere ud på restaurant, café eller vinbar – og gerne hjem under dynen ved midnatstid. Det bliver altid uden græskarkaret og glassko – nuvel. Men det er altså ikke der, du møder en ny relation. Folk [læs: mænd] kommer ikke bare over på en restaurant, eller café, hvor du sidder med en veninde. Ja, ved Gud – det gør jeg da heller ikke! Der skal helst være rigelige mængder alkohol og gerne en træstub, der skal besudles med søm. [En kæmpe high-five til Jer der kan!]. Det er bare ikke mig! Det er slet ikke mig at starte en relation beruset – og det kan altså have sine begrænsninger. Derfor endte jeg tilbage på Tinder. 

Mine første “matches” tikker ind. Pæne, sobre, og flotte herrer. “Hej Linda, hvor er det nogle smukke billeder, hvad søger du herinde?” spørger éen. Samtalen går et par sætninger. Fire sætninger faktisk. Med så lange svartider, sikkert grundet bugnende indbakke, at han spørger mig hele to gange, hvad jeg søger, selv om jeg lige har svaret “seriøst”. Og så: “Går du i frækt undertøj til daglig?”. Eller den her: “Har du sådan en bette sag på sådan en søndag?” efter 2 sætninger om, hvor skønt vejret er. Eller den her: “Er du sådan en sippet kvinde, eller må jeg spørge dig om alt – også det frække?”. Eller ham der skriver: “Hej Linda, jeg så dig på Tinder – er du stadig single?”. Efter han har fundet dig på Facebook ud fra dit fornavn og dit billede – helt uden at i har matchet med hinanden.

Min profiltekst på Tinder: 183 cm feminin kvinde søger den sødeste mand i Dannevang. Jeg går ikke op i højde, det gør du heller ikke, men til gengæld går jeg op i ærlighed, loyalitet, og godt humør. Jeg mangler den makker, jeg ikke kan undvære. Med andre ord: Jeg søger seriøst.

Hvordan i alverden kan den tekst udløse så megen snak under bæltestedet? Endda med en kvinde du ikke engang har mødt i det virkelige liv? 

Jeg topper lige Tinder-isen af med et bette kirsebær, der skal advare alle mod at sætte deres Tinder konto op med deres Instagram: Det udløste gentagne opkald fra fremmede mænd, fx klokken 00.36, da jeg var på spaophold med en veninde. Dit fulde navn kan nemt spores til en mobil, hvis du ligesom jeg, har et firma og ikke har skjult adresse. Dumt, Linda. Dumt! Det burde ikke være et problem, at fremmede mænd leder efter dit telefonnummer og ringer til dig – helt uden at kende dig – klokken sent om natten! Men det ér et problem! But why?!

I går aftes får jeg nok. Sletter Tinder efter 9 dage, 3 forsøg, og utallige, ulækre samtaler senere. Tinder får hug derude – det er dér, du er, for at få sex – lyder ét af postulaterne. Det hører jeg ofte. Om så du skriver, at du søger et seriøst forhold, på sigt, så skyr Mr-Tinder-Hunk ingen midler. Han læser ikke engang din tekst. Der findes helt sikkert også søde, anstændige mænd på Tinder. Det ved jeg, for flere veninders veninder har fundet kærester dér. Og det er nok også med den tanke i baghovedet, at jeg vender tilbage, denne 3. gang, med det spinkle håb om en ny relation – om at møde ham, som man ikke kan undvære, efter 4 år alene. Desværre er det bare en nål i en virkelig beskidt høstak, hvor tilfældigheder som algoritme, afstand, lokalitet, alder og Gold-abonnement spiller en kæmpe rolle. Det er så at sige mirakuløst, hvis du finder din eneste ene på Tinder, sådan rent faktuelt – så hvis du har, bør du føle dig heldig!

Hvad gør en helt almindelig kvinde på 36 år i 2019 for at møde en mand? Jeg har ikke svaret til Jer endnu. Min fortid er proppet med dårlige relationer, [der har såmænd også været et par gode], som jeg selv har valgt, og valgt fra igen for bestandigt – ligesom Tinder er blevet det nu. Jeg er kommet så langt i min bevidsthed, og i dét at være alene, at jeg ved, hvad jeg vil – og hvad jeg ikke vil. Og tak skæbne for dét!

Éen ting er sikkert: Jeg vil hellere gå igennem livet alene, end at blive sex-trollet gennem en APP, hvor useriøse, usikre mændslinger får afløb for alt dét, de aldrig ville have posen til at sige, til mit ansigt, i det virkelige liv! Jeg vil hellere have blå fingre ved Netto’s køledisk, imens jeg venter på at blive budt ud til en kaffe, fordi jeg “ser så sød ud”. Jeg vil hellere undvære, hvis ikke jeg kan finde min mand i det virkelige liv, for alternativet er stress, skriverier med utallige mænd, og lige så mange dates, der aldrig fører til noget, fordi de udgiver sig for A) at være noget de ikke er, indtil de en dag har “en dårlig dag” og krakkelerer, eller B) ikke er parat til et seriøst forhold, fordi de har de næste 30 dates linet op resten af måneden.

Så nu lytter jeg til min bevidsthed, min mavefornemmelse, som er blevet så god gennem utallige erfaringer, og siger stop til online dating!

Kære Tinder: Jeg slår motherf**king op!

Hilsen den Uperfekte

2 tanker om “Kære Tinder: Jeg slår op!”

  1. Du har så evig ret ang Tinder … fuld forståelse her fra♥️ Må dog sige at det sikkert ikke er blevet nemmere med Tinder … end for to år siden hvor jeg fandt “nålen i høstakken” netop i dette forum😉😎
    Han skal nok dukke op – ham du venter på💞

  2. jeg har haft den lorte app så mange gange dumt nok downloade jeg den igen hvordan sletter man sin profil når man får ny mobil for jeg skulle de fleste gange logge ind via mit nummer tinder kunne dog godt huske jeg havde logget ind via facebook før men der var altid fejl med og logge ind via min facebook også da jeg vil bruge det igen skulle jeg bruge mit nummer hvor der så blev sendt en kode til mig og jeg mener også jeg engang skulle taste min mail for og genskabe profilen samt nummer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *