Sportswear er stærkt undervurderet; jeg bruger det meget i min hverdag, som selvstændig kvinde i en madbutik. Det er behageligt, det er en lækker kvalitet, og så passer det til godt fodtøj – sneakers! De fleste brands er med nu; dvs. at de laver noget i både feminine og sporty snit. Det kan jeg godt lide, og derfor er kjolen hér virkelig blevet en favorit. Hvis Adidas producerede den i alle farver, så var den købt – i alle farver. Kjoler, som denne, er ligesom en pyjamas for mig. Det er en sand fornøjelse at bære dem en hel arbejdsdag, hvor intet sidder og strammer, skal hives op eller hives ned, når man løfter, bukker sig, strækker sig 417 gange på en arbejdsdag. Komfort er key! En arbejdsdag, der er fysisk hård, er bare bedre med det rigtige tøj på; intet stresser mig mere end forkert beklædning [det kender I sikkert også alt for godt!].

Adidas har deres egen .dk webshop, og kjolen kan erhverves lige hér. Størrelserne er meget svarende, i deres designs, så tag den størrelse, som du normalt bruger. Den er lavet i blød stretch jersey, så den sidder dejligt, uden at stramme til.

En anbefaling her fra mig; kig nærmere på sportswear. Det er en perfekt kombo til alle de kvinder, du er!

Kram, knus og super energi fra mig til Jer!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *