Reklame

8 karat hvidguld – hun er altså lækker, min nye hjerteformede øjesten fra Chanti. Det var ret svært at vælge, da der er virkelig mange, smukke ringe af slagsen på den gigantiske webshop. Alle stilarter, alle slags smykker, alle slags guld, sølv, zirkoner, diamanter og ædelsten. Det er den perfekte webshop, at ønske sig den ekstra fine gave fra.

Jeg bliver så glad, når jeg kigger på den, og jeg ved, at den kommer med på mange eventyr i fremtiden. Den er fin, feminin – og perfekt at mikse med andre smykker.

TIP! Du kan finde min ring lige hér.

Tjek i øvrigt også Chanti’s grossistside ud hér.

Er den ikke bare smuk? Jeg får så mange komplimenter for den lille, smukke sag – og jeg nyder den lidt ekstra, denne december, som alene-kvinde. #selvforkælelse 

Jeg håber, at Jeres december er magisk og fuld af energi!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *