Jeg tror, at jeg taler for alle kvinder, når jeg siger: Perfekte bryn er a dream come true! However – så koster det ofte i dyre domme, man skal af sted til det ene og det andet sted – og af og til er det bare rarest at have et kit, der sparker dine bryn i Hollywoods gyldne rækker, eller i hvert fald følelsen heraf, hjemme fra eget badeværelse! Det skal ikke være så svært at vedligeholde sine bryn selv!

Og Hollywood ligger ikke langt fra andmetics; skaberen er stylist for skuespillere i the land of dreams, og inspirationen kom netop fra ønsket om den perfekte form, på ingen tid.

Kittet hér indeholder: BROW mascara, BROW børste, BROW highlighter [under bryn], BROW voks strips & BROW pudder. Produkterne kan købes separat. SKIN OF FASHION er officiel forhandler, og de sender i øvrigt gerne!

BROW voks strips giver dig den perfekte form, nemt og bekvemt, og de er SÅ nemme at bruge! Det er en patenteret formel, som sikrer den perfekte form på dine bryn. Bagefter renser du brynet, og børster brynet op med BROW børsten. BROW pudder vælges i korrekt tone og børstes på med medfølgende pensel – derefter børster du efter med BROW børsten, så det ser naturligt ud, og fordeles flot i brynet. Som et plus kan du så anvende BROW mascara til sidst, for at fiksere – men den kan også påføres alene, uden BROW pudder, hvis du er mere til det look. BROW mascara fikserer brynet og giver en super flot finish! Under brynet lægges BROW highlighter; den lyse, reflekterende highlighter får dine bryn til at se knivskarpe ud!

andmetics’ Facebookside er der flere HOW TO videoer [se gerne video herunder], og produkter laves også til mænd! SKIN OF FASHION er forhandler af mærket i Aalborg, men de sender gerne!

Jeg kommer med løbende stylings fra mærket på min instagram @mamabrown.dk, for jeg er ganske forelsket i den simple, perfekte hjemmepleje af mine bryn!

Stay tuned & go follow!

XOXO

Indlægget er lavet i samarbejde med andmetics og Skin of Fashion.

2 tanker om “Mama Brown & andmetics”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *