KIMONO Sissel Edelbo // TASKE Mulberry

I torsdags ventede der en hyggelig pigeaften, med nogle af Aalborgs blogger ladies, hos Sørensen’s Restaurant & Musikbar. Det er simpelthen de perfekte rammer til samling af dine tøser! Betjeningen rummer endda høj humor imens 7 kække ladies blev betjent! Vi fik sparret, hygget, grinet og alt imens blev der kræset for os. Det er noget, som vi kvinder kan lide!

Hos Sørensen’s kan du både spise middag og blive til cocktails, med live musik senere på aftenen, når køkkenet lukker i weekenderne. Jeg synes, at det er så skønt, når et sted evner at få folk til at blive, for der er intet, der ødelægger en fest, som at skulle flytte lokation.

Jeg fik Sortfods Skinke, til forret, med asparges og en friskpisket hollandaise. Til hovedret fik jeg en friskfanget Rødspættefilet med råsyltede tyttebær, Vildmose kartofler og – igen – en meget frisk persillesovs, der smagte af mere. Alt var bare så frisk, veltillavet og indbydende. Hele bordet, og hele 7 trunter, blev stille og til gryntende, glade små piger, da vores mad kom – hver gang. Noget vi alle grinede meget af. Portionerne er ENORME, og jeg kæmpede for at spise op – og det elsker jeg!  

Slutteligt skal priserne nævnes, for de er meget rimelige, og alle kan være med. Det er bare så hyggeligt, at spise hér, med dejlig baggrundsmusik, søde tjenere, hyggebelysning og kræs om detaljerne.

Pssst! Jeg har ladet mig fortælle, at der starter brunch op til januar, og den skulle være fantastisk at nyde til deres lækre udsigt fra Ved Stranden 4 i Aalborg. 

Sørensen’s Restaurant & Musikbar er et besøg værd og det perfekte sted at samle flere til middag med eller uden livemusik, cocktails og fest. Lokation, udsigt og mad kan anbefales herfra!

XOXO

 

 

5 tanker om “Mama Brown & Blogger Aften hos Sørensen’s”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *