IMG_2026

Jeg er vild med mit nye 70er inspirerede brillestel fra CrossEyes! Jeg trængte virkelig til en brille, der ikke var “basic” i farven, og denne går perfekt til mine yndlings leopardpletter – og stort set alt andet – for de passer nemlig til min hudtone og mit hår. Det er også væsentligt, når du vælger dit brillestel, for så kan du style dem med alt! Faktisk er mine sidste 2 par briller fra CrossEyes; de har en fantastisk, fast, pris på deres briller og nogle virkelig fede designs!

FullSizeRender

FullSizeRender 3

FullSizeRender 2

Jeg har her valgt nogle af mine favoritter, fra CrossEyes butikken i Algade, Aalborg. Alle de brillestel, som de forhandler i butikken, kan du få lavet til solbriller; du kan endda selv vælge hvilken type glas, du ønsker, og derved få din helt egen unikke solbrille [du kan se eksemplet på midterste billede herover]. Jeg er vild med de forskellige muligheder, og alle brillestel er så forskellige – der er virkelig noget for enhver.

Jeg er glad for, at jeg vovede pelsen, med mine egne briller, og jeg gik ud over min egen komfortzone, for jeg er virkelig blevet glad for dem; de er lige prikken over i’et, når jeg skal ud. Se fx. billedet herunder, hvor jeg skal til event – de briller giver lige dét ekstra!

TIP: På min instagram @mamabrown.dk kan du vinde et par CrossEyes briller el. solbriller til dig og din ven/veninde! Konkurrencen løber til den 11. marts 2017!

XOXO

image1

Indlægget er lavet i samarbejde med CrossEyes.

1 tanker om “Mama Brown & CrossEyes”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *