img_7535

Glyco Mask fra COSMECA webshop // Phyto Heel Salve fra KALAHARI

Husker du at tage en ego-aften? Normalt hader jeg egoer, der er for store, men af og til er det tiltrængt med en enkelt aften, hvor du er i centrum, bliver plejet, nusser om dig selv, og glemmer den travle hverdag. Jeg har altid én aften om ugen, hvor jeg virkelig hygger om mig selv.

Jeg arbejder i en hård branche for både hud, krop, fødder, og stresstærsklen testes hver dag. Derfor er det vigtigt, for mig, at jeg har de rigtige produkter. Og jeg holder utroligt meget af, at tage mig tiden til at pleje mig selv. Mine ego-aftener eller vm-i-produkter, som jeg også kalder dem, handler om at nulstille, krybe under dynen efter massevis af pleje og et lækkert brusebad. Det mærkes på psyke, hud og søvnen.

I denne omgang fremhæver jeg 2 produkter, der er gode i vinterperioden:

Nimue har lavet den lækreste GLYCO maske, som kommer i en lækker æske med de sjoveste små hvide “piller” og endda også pensel til masken. Der er nok til 2 gange, og masken pensles blot på efter ansigtsrens, sidder 10 minutter, og herefter drypper du vand på en af de hvide piller, som forvandler sig til en renseserviet. Smart! Og rent! Og nemt! Afslut med en lækker creme, og du får nu en strålende hud, der får et boost af fugt, tørre områder elimineres, og fine linier mindskes. Jeg er stor fan af glød – og den her giver den! [Forhandles hos COSMECA].

Kalahari sørger for mine fødder, der er hårdt på arbejde hver dag. PHYTO Heel salven er perfekt at slutte af med, under et par frotté strømper en hel nat – det gør underværker, og det giver glade fusser! Kalahari er et fantastisk produkt, lavet med stor ansvarlighed, og det er éen af grundene til, at jeg elsker mærket. Jeg vasker mig altid i VEGETABLE soap sæbebaren, som er mums under bruseren, til både krop og især fødderne! [Forhandles hos KALAHARI].

De rigtige produkter kan sagtens udgøre en professionel hjemmespa. Det handler om at finde de produkter, der er gode til dig, din hud og din hverdag – og så huske at pleje dig selv!

Jeg ønsker Jer en uge fuld af ego-aftener, bare ikke for store egoer! 😉

XOXO

img_7537

Indlægget er lavet i samarbejde med Cosmeca og Kalahari.

4 tanker om “Mama Brown & Ego-Aften #1”

  1. Det er absolut ikke dårligt med sådan nogle aftner <3 Og hvor er det fedt du husker på det – jeg glemmer det lidt. Ikke fordi jeg er mor eller lignende – for med en dreng der sover inden kl.19.30, så er det stadig noget der skam er plads til hehe. Jeg er simpelthen bare for dårlig til at huske det! Det må i kalenderen 😉

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *