En kølig hverdagsaften, forrige uge, inviterede Blossom [red. Nibe], og Aalborg Bloggers, inden for til en aften med inspiration, hygge og ild i pejsen. Stemningen summer, allerede når du træder ind i butikken; sjældent har jeg set så smuk, hyggelig og velindrettet en butik. Der er kræset om detaljer, og hér føler du, at du kan bruge evigheder på at gå på opdagelse blandt de mange, lækre mærker som Stine Goya, Lala Berlin, YAS, Second Female, Mads Nørgaard, Nunoo, Shoe The Bear & Becksöndergaard, for bare at nævne nogle.

Hos Blossom har de både fysisk butik, i Nibe, men også WEBSHOP. Webshoppen bruger de lige så stor arbejdstid på, som butikken, den er altid opdateret, fyldt med inspiration, og så er den meget populær. Blossom er med på de nyeste trends, mærker, og rejser meget efter deres inspiration, indkøb og mærker.

Jeg fik købt lidt lækre styles, til vinter, og jeg glæder mig til at få dem brugt flittigt. Der er så mange fine prints, lige nu, og jeg synes, at de gør éen i det dejligste humør i den mørke vintertid!

OUTFIT:  SUIT Dévier // SKO Fourrure

Min egen madbutik eatlow leverede sund mad, til aftenen, og Blossom serverede smagsprøver på de mange lækre snacks, som de sælger i butikken. Jeg købte fx en lækker kaffesirup med hjem fra Nicolas Vahé.

Blossom er en populær perle, i Nibe, og har du endnu ikke besøgt den, så bør du tage turen forbi. Den butik skal opleves – og ses!

Tak til Blossom for en dejlig aften, det var så skøn en stund, og det var meget motiverende, og spændende, at høre Jeres forretnings eventyr!

I ønskes alle en skøn uge, fuld af gode oplevelser og skøn energi!

XOXO

4 tanker om “Mama Brown & Event hos Butik Blossom”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *