KJOLE H&M // HALSKÆDER Stine A. // ØRERINGE Carré Jewellery

Sidste mandag var jeg inviteret til Aarhus, hvor Starbucks holdt et spændende event på Store Torv. Der var coffee-tasting, vi fik introduceret deres julekaffe, og prøvesmagte kaffe til forskellige fødevarer, alt imens en meget passioneret [og dygtig] barista fortalte om det. Der var masser af gode input om kaffe, som jeg ikke anede, og jeg vil alligevel sige, at jeg er ret stor kaffe-nørd, så det blev nydt i fulde drag.

Vi fik gennemgået sortimentet, produkterne, tankerne bag deres nye mad i disken, ready-to-go i små, lette måltider, og selv om jeg er mest til Starbucks, når det gælder kaffe, så var det også spændende, at høre om deres idéer og tiltag på mad/kage fronten. Der var gjort meget ud af tingene, og jeg føler virkelig, at jeg fik en oplevelse. Det var et flot event, og jeg nød min aften i Aarhus.

And when in Aarhus…. Jeg fik også endelig fingrene i min signatur kop fra Royal Copenhagen, som jeg drak kaffe af morgenen efter. En tosset ting at være så vild med, men det er nu også bare dejligt med en piget, fjollet ting at samle på.

Julebønnerne fra Starbucks er i hvert fald godkendt, herhjemme, og jeg vil nyde mange, store, sorte kopper kaffe fra de bønner hele julen i år.

Skål i gode, glade kaffebønner & hav en skønherlig dag! Tak fordi I læser med!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Event med Starbucks i Aarhus”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *