Sommeren står for døren, og jeg elsker lethed, når der er varmt, og mascaraen helst vil ned og sidde på kinderne, efter en lang arbejdsdag, eller når man opholder sig meget i solen. Jeg er ikke kvinden, som har lyst til at gå rundt helt uden make up ​[sådan har jeg det nemlig bedst!], så jeg må tage alternativer i brug. Eyelash extensions [el. vippe forlængelse] er et super alternativ, når man vil have en nem sommer, uden mascara på kinderne! Skin of Fashion har en meget professionel vippe-tekniker, Maria, og jeg er meget imponeret over hendes arbejde.

Vipperne sættes på, som enkelte hår, og det ses derfor ikke, hvor limen sidder. Jeg valgte at få min egen længde vippehår påsat, og fokus på volumen, for jeg er ikke til det kunstige look; jeg vil blot have et look, der er naturligt, som var det mascara, no more, no less. Det er denne type vippe extension superb til. Du kan sagtens få mere længde på, faktisk kan du få det nøjagtigt, som du ønsker, og det er det gode; uanset den type vipper, som du har, kan du få skræddersyet et look, som passer til lige nøjagtigt dig.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og det er skønt at være fri for sin mascara! Skin of Fashion​ laver dine vipper på ca. 2 timer, og du ligger så dejligt imens, med tæppe og dejlig musik. Jeg nød det så meget, at jeg kom til at tage en lille lur; omgivelserne indbyder bare til det. Det er et sted med fokus på nærvær, hygge og professionalisme – og derfor kommer jeg altid hos dem.

De varmeste anbefalinger her fra mig, til Jer – det er så god en gave at give sig selv, eller til sin veninde.

Hav en dejlig dag fuld af glæde, god energi – og flotte vipper!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & Eyelash Extensions”

  1. Hej Linda, Normalt nyder jeg at læse din blog, da jeg synes, du er megasej, og at det er dejligt, at du priser, at man tør stå ved den, man er. Du har også beskrevet, hvordan det føles, når andre reagerer negativt på den måde, man har valgt at se ud på – jeg tænker her fx på indlægget om dine pink bukser. Derfor synes jeg det er vildt ærgerligt at læse, at du skriver, at du “gudslovske aldrig bliver en kvinde som ikke har lyst til at gå med make up”… Jeg går aldrig med make up, fordi jeg virkelig ikke bryder mig om det. Det er valg, jeg har taget for min egen skyld, lige som du sikkert går med make up, fordi det gør DIG glad. Men din formulering kan læses som om det er forkert ikke at gå med makeup og dermed underforstået, at man ikke går op i sit udseende? En refleksion jeg var nødt til at give videre til dig, da jeg synes formuleringen strider mod alt, du normalt taler for. Kh Caroline.

  2. Det er dæleme en stor konklusion på en lillebitte sætning, Caroline. Jeg har store problemer med pigmentering, i mit ansigt, og det var egentlig blot en selvironisk kommentar – fordi jeg slet ikke føler mig godt tilpas i min egen “hud”, når jeg går ud, UDEN makeup. Hvad du vælger dømmer jeg dig netop ikke for, hvilket mit indlæg om de pink bukser også handler om, men jeg vil heller ikke dømmes for ikke at kunne drømme om at smide min makeup for min egen velværes skyld 😊 /Linda

  3. Hej Linda, Selvironien var åbenbart ikke så tydelig for mig. Tak for at du har svaret mig.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *