| JAKKE Zara | TOP & NEDERDEL MMissoni | RINGE Carré & Vintage |

Jeg har før blogget om mit ophold på Ystad Saltsjöbad [lige hér] og middagen, på Mother, i København [lige hér]. Men jeg oplevede også andre ting i København, før turen gik videre til Sverige.

Vi startede med en frokost på Glyptoteket, hvor der er kunst, restaurant og fantastisk atmosfære. Jeg kan anbefale limonaden, betjeningen og en stund med udsigten over det overdådige Glyptotek. Butikken er også fin, enestående og fuld af overraskelser, interiør og bøger.

Glyptoteket er en sand gave, midt i København, og den skal altså pakkes ud, hvis du ikke allerede har været der! Her kan timer gå, imens pulsen kommer ned, og du føler dig væk fra storbyens trummerum, travlhed, stress og jag. Det føles en anelse som en tur sydpå, imens du bliver kulturelt og kreativt stimuleret; jeg kunne have brugt hele dagen hér.

 

Overnatningen skulle foregå hos Guldsmeden Hotels, hvor omgivelserne var smukke, og eksotiske. Igen var det et break, nærmest sydlandsk feriestemning midt i en storby, og jeg var helt vild med det.

 

| CARDIGAN & BUKS Deviér |

Smukke omgivelser, og atmosfære, midt i en oase i Købehavn.

 

Der blev nydt drinks, svømmetur og musik – en fantastisk afslutning på en dag i København, hvor vi havde nydt god middag på Mother i Kødbyen.

 

Morgenmaden var fantastisk, kaffekopperne var store, og hér er fokus på økologi. Køkkenpersonalet var så imødekommende, så søde og gav hele opholdet en hjemlig følelse. De var virkelig på arbejde, og de var virkelig vild med det! Det elsker jeg, når jeg kan mærke!

Koppen var stor – og den blev fyldt 3 gange! Jeg nyder fridage, hvor kaffen kan nydes, ikke sluges, hvor maden kan nydes, ikke skyndes, og hvor tiden er min. Det var en dejlig stund i København, og jeg tænker stadig tilbage på den.

Mit liv er arbejde, min butik fylder hele min hverdag, fra jeg åbner mine øjne, til jeg lukker dem om aftenen. I hverdagene har jeg sjældent tid til andet end arbejde, så jeg nyder weekender væk, som disse, hvor jeg virkelig fik nydt København, kultur, god mad, og hvor shopping ikke var i højsædet – men afslapningen derimod var.

Jeg vil anbefale alle at gøre det – bare en gang i mellem. I en travl hverdag kan bare 2 dage væk give mig ny energi. At flytte sig fysisk, flytter dig psykisk – og nogle gange skal man flytte sig, for at udvikle sig – det virker for mig at komme væk fra den daglige trummerum, for at se nyt i den, når jeg kommer tilbage til den. Det har taget mig 4 år at lære, men det giver mig fantastisk overskud i dagligdagen med 70 timers uger. Vi alle har brug for at finde vores overskud – husk at finde dit!

XOXO

 

4 tanker om “Mama Brown, Glyptoteket & København”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *