REKLAME

Jeg har fået lov at teste et par produkter, og jeg er nødt til at vise Jer min begejstring. En ting, der fylder hos mig i hverdagen, er min hud, som er meget tør og sart. Jeg elsker min kosmetolog, men i mellem behandlingerne er plejen derhjemme altafgørende. HoMedics har lavet den skønneste hjemmebehandling, med microdermabrasion, som ikke tager mere end 5 minutter. Mange kender Diamant Peeling, som kosmetologen laver, og jeg selv sværger til denne behandling, da min tørre hud har godt af peelingen, så cellerne fornyer sig. Denne fikse “støvsuger” i mini-udgave med diamantsliber, og filter, kan redde din hud i dagligdagen. Den fornyer, sliber blidt, og kan bruges til alle hudtyper. [Det er også en virkelig god gave til veninden, datteren eller moderen, der har “alt”].

 

 

Her viser jeg, hvordan du bruger din microdermabrasions maskine. Du kan indstille styrken/hastighed, og den er nem at håndtere. Der er et display og udførlig guide med, så du kan få hjælp, trin-for-trin, til både brugen, skift af filter mm.

PRAKTISK INFO: Indstil den ønskede hastighedsindstilling, og før langsomt maskinen over ren og tør hud i ansigtet, på halsen og på brystet. Fortsæt behandlingen i 5 minutter. Undgå sarte områder såsom øjenpartiet. Gentag behandlingen 1-2 gange om ugen til en start. Når huden har vænnet sig til peelingen, kan du anvende maskinen op til 3 gange om ugen.

Når du anvender maskinen, behøver du ikke andre peelings af din hud, kun fugt. Og når vi taler fugt, så slutter jeg af med denne maske 2 gange om ugen: Restore and Replenish Repair Mask. Efter rens, og peeling med HoMedics maskinen, slutter jeg af med denne fugtmaske. Det er en maske, der genopbygger hudens naturlige fugtbalance henover natten. Masken tilfører masser af næring til huden, der efterlades med en strålende, og mere fast finish, og det mærkes, når jeg vågner dagen efter.

Praktisk info: Påfør masken på ren hud, i ansigtet, inden sengetid. Lad masken virke i 15 minutter, og fjern så overskydende rester med en vatrondel, eller lad masken virke natten over.

Jeg har reduceret fine linjer, som typisk opstår pga tørhed hos mig, og min hud er blød, fugtet og elastisk. Normalt er den meget tør og irriteret. Mine pigmentforandringer, efter min rejse til Bali i Oktober måned, er reduceret, og jeg har en hud, der er mere ensartet. Fugt og peeling virker for mig, og jeg vil dele det med Jer, for jeg ved, at mange kæmper med netop en tør, hormonel hud, ligesom jeg.

MIN HELHEDSVURDERING: Jeg har haft enorm effekt af disse produkter, sammen, og jeg er virkelig imponeret over, hvad den lille maskine kan. Begge produkter kan anbefales varmt til din hjemmespa.

Du kan gøre rigtig meget for din hud, derhjemme, og det er jeg selv den allerstørste fan af. Det er skønt at bevare det arbejde, som du kommer hjem fra kosmetologen med.

I ønskes en dejlig dag med masser af velvære og selvforkælelse – husk det nu.

XOXO

4 tanker om “Mama Brown, HoMedics & Balance Me”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *