l

JANE KØNIG LOVETAG KÆDE I FORGYLDT SØLV

Det er snart Valentinsdag, og mange fejrer denne dag, fejrer kærligheden ekstra. Og det synes jeg er helt fantastisk. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skal fejre kærligheden ekstra, ud over det vi gør i det daglige.

Jeg er alene, og jeg vil også være med! Jeg fejrer kærligheden til mig selv, hvor meget jeg har kæmpet mig igennem i år, og hvor lykkelig jeg er blevet helt alene! Det behøver du slet ikke have en partner/kæreste for at gøre – for vi skal elske os selv for at kunne elske andre omkring os. Det er vigtigt! #loveisall

Jeg elsker Jane Kønig’s LOVETAGS, hvor forbogstavet på din store kærlighed kan hænge om halsen i enten rhodineret sølv, sterling sølv eller rosaforgyldt el. forgyldt sølv. Jeg har, naturligvis valgt et “L”, som mit eget navn Linda starter med – og fejrer mig!

Hvad skal der stå i dit?

Du kan nemlig vinde en kæde med ét lovetag her på bloggen, for jeg har fået lov at forkæle en heldig læserinde! For at deltage skal du:

 1. Være læser her på bloggen via Facebooksiden
 2. Linke til den sølvtype kæde/samt hvilket bogstav, som du ønsker, hvis du vinder, i kommentarfeltet herunder [find varianterne lige hér]!

Konkurrencen løber til den 11. februar 2017 & offentliggøres her på siden og på Facebook!

VINDEREN ER FUNDET: TILLYKKE Loredana C. – der er nu sendt en mail til dig.

Jeg ønsker Jer held & lykke med masser af kærlighed og stjernestøv!

XOXO

IMG_0442

IMG_0441

93 tanker om “Mama Brown & Jane Kønig Valentine’s Give Away”

 1. Jeg springer straks med på “alene bølgen” og ønsker mig et “H” – som i Heidi Virkeligt en Lækker Giveaway – Elsker Jane Kønig

 2. Ihhh sikke en fed gaw❤️.. jeg vil ønske mig forgyldt sølv med bogstav m. Og er det en med to i skulle det være med mine børns bogstaver WogS ❤️

 3. Jeg har længe ønsket mig et lovetag! Et A omkring min hals ville være fantastisk! Jeg starter med A og det gør min store kærlighed – manden i mit liv – min søn på 4 år også! Så der er ingen tvivl- det vil være tegn for styrke for mig og kærlighed til min søn! https://www.janekoenig.dk/love-tags/forgyldt-solv/lovetag-vedhaeng-i-forgyldt-solv.html Måske jeg har ekstra held i posen- da jeg fylder 35 år d.11/2 hvor du trækker vinderen;)

 4. jeg ønsker mig et E i steriing sølv <3 bogstavet i min mands navn og betyder meget , snart været gift i 23 år <3 håber den smukke gave finder vej til mig 3

 5. Er der noget men ikke så er det at være god ved sig selv og det er jeg rigtig god gøre en af de ting jeg vil gøre i 2017 så et k som Karina i sølv men elsker at læse med på blogge

 6. Vil elske at vinde en Sterling sølv med bogstavet J (Josefine) for min datter ❤https://www.janekoenig.dk/love-tags/sterling-solv/enkel-lovetag-ankerkaede-i-solv.html

 7. Det er en vild flot halskæde, og lækkert budskab… Jeg ville vælge forbogstavet m, da begge mine skønne drenge starter med m ❤

 8. Virkelig en lækker konkurrence!! Vil elske at vinde med et “N” for Nanna… i år skal jeg nemlig fejre Valentine med chokolade fra Summerbird…

 9. Jeg ønsker et lovetag med bogstavet R for Rasmus, som jeg skal giftes med til september 😊

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *