Jeg holder utroligt meget af at pleje mig selv, og det er vi mange kvinder, der gør. Men for mig er det også vigtigt, at produkterne er naturlige, rene og af høj kvalitet. Derfor måtte jeg bare prøve danske Juhldal, som netop baserer deres hudpleje på naturen. Alle deres produkter er med ekstrakter fra bl.a. planter, urter, bær, tang og nærende olier af højeste kvalitet. Jeg synes, at det er noget helt særligt, at vi har så lækkert et hudpleje brand i Danmark.

Juhldals Flydende Natursæbe er fx. baseret på urter, sikrer fugt og kan anvendes på både krop og i ansigtet.

Juhldahls Wonderlotion indeholder fx. aloe vera, kamille, og hybenkerneolie og kan også anvendes på både krop og i ansigtet,

Juhldals Face and Body Oil er fx. fuld af E-vitamin, som beskytter mod frie radikaler, og dermed ældning!

Juhldals Face Cream og Face Serum indeholder fx. complex af skovbær og standardiseret C-vitamin (Royal Jelly), og frisker en træt hud op, giver udstråling, regenerering og masser af fugt.

Jeg smider aldrig noget op på min blog, medmindre jeg er ganske begejstret, og jeg har testet produkterne, som jeg omtaler. De her produkter – de kan noget! Deres naturligt plejende ingredienser er gode for huden, og det mærkes. Jeg har meget tør hud, og kropsolien er intet mindre end fantastisk til både ansigt og krop. Det var faktisk hér mit kendskab til Juhldal startede.

Produkterne forhandles alle lige hér, hvis du også har lyst til at kigge nærmere på dem.

Jeg ønsker Jer alle en dejlig uge med masser af selvforkælelse og god energi!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *