Julegaveæsken er en gave fra RAZ Spa til anmeldelse. Jeg har dog købt flere produkter fra mærket selv, da jeg bruger det i hverdagen.

RAZ Spa er igen på bloggen, og det er ikke tilfældigt: Manden er min favorit guru når det gælder økologisk hudpleje. Han har lavet en fabelagtig julegaveæske med bestsellere fra hans økologiske beautyshop; det er den perfekte julegave.

Se med hér:

Julegaveæsken indeholder: Cleansing Mask, Coffee Face Peel, Mint Scrub, Repair salven og AU Liquid Gold.

I denne æske kan du prøve bestsellerne, og jeg glæder mig til at prøve flere produkter fra mærket, til ansigtet, som jeg mangler at prøve – det får jeg nu muligheden for med denne æske.

Jeg er afhængig af Repair salven, [findes også i æsken] som får alt til at hele, fx sprukne vinterlæber, flossede neglebånd eller en rød, forkølet næse. Jeg sov med salven, hver nat, da jeg havde en ukuelig forkølelse i 14 dage, og hver morgen var min næse helet op, når jeg stod op. Jeg er meget imponeret! Rene råvarer og en duft af ægte natur!

Anbefaling: Jeg har også lige købt den nye Fn +3 olie, fra hans nyeste body/massage oil serie, og der findes i alt 5 forskellige olier, der går ind på 5 forskellige behov. Jeg er afhængig af kropsolie, da jeg har en ekstremt tør hud, året rundt, og ingen creme gør tricket – det gør den rigtige olie derimod. RAZ Spa laver sine olier økologiske, og han kender alle ingredienser, ved hvad der er i hans produkter, deres virkninger – det er en kæmpe fordel. Ligesom min mad, vil jeg også vide, hvad der er i de produkter, som jeg smører på min krop og hud.

Disse produkter er den mest kærlige hilsen, og gave, nogen kan få i december.

KØB GAVEÆSKEN HÉR!

Se mere på RAZ Spa’s Facebookside eller Instagram.

XOXO

 

3 tanker om “Mama Brown & Julegaveæske fra Raz Spa”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *