Sidste weekend var jeg i København med de dejlige blogger ladies Liselotte og Eline. Vi havde en fredag med møder hos PR bureauer og dernæst en lørdag med event hos Depend Cosmetic.

Vi startede dagen hos Dahl PR, som havde de dejligste omgivelser i en baggård i centrale København. Der blev talt brands, produkter og jeg blev glad for at se, at de havde fået ét af mine favorit brands Fourrure i stald, som er et upcoming sko-brand, lavet af en passioneret pige.

Jeg har, på billedet, et sæt på fra Dévier‘s efterårskollektion. Det findes også i cardigan og bukser, som jeg også ejer, og det er så lækkert til enhver anledning. Det bedste er, at de ikke krøller; det er hurtigt blevet et af mine favorit brands. Det forhandles desuden udelukkende hos Samsøe+Samsøe.

Efter et par vellykkede PR møder, satte vi os på Bistro Royal og nød udsigten af mennesker, byliv og travlhed. Vi havde rendt stærkt siden kl. 7 om morgenen, og kl. 17 trængte vi til et glas vin, en hjemmelavet pommes frites og lidt tøsesnak.

Fredag aften forløb med middag ude, hvor vi fik lejlighed til at køre med en alt for dyr, men sjov, cykel-taxa, drikke hvidvin, råbe højt pga for høj musik, og grine af alt for små portioner mad. En aften med udfordringer og god humor; den vil jeg huske længe.

Lørdag startede med lidt shopping, og jeg fandt nogle få ting, som jeg havde ønsket mig længe, til min rejse i oktober. Vi mødtes med et par andre københavner-baserede bloggere, til frokost, nemlig Chau og LullumutDet er altid hyggeligt at mødes på kryds og tværs, og jeg er glad for, at vi alle havde tiden til at mødes!

Tidligere i dette indlæg nævner jeg Fourrure, og hér på billedet har jeg et par tøfler på fra mærket. Jakkesættet er fra Karen by Simonsen, som bl.a. forhandles hos Stilkompagniet.

Lørdag aften stod den nemlig på middag, og event, med Depend Cosmetic i indre København. Cantina dannede rammerne for en overdådig 3 retters menu med drinks, vin og kaffe. Det var en virkelig flot, arrangeret aften, og jeg er nødt til at rose betjeningen, værtsskabet og maden; 5 stjerner herfra!

Vi blev introduceret for efteråret hos Depend, og det var en spændende, og hyggelig, aften med networking og god snak.

Vi kørte hjem til Aalborg igen efter eventet, og var mætte på oplevelser, mad, vin og tøsehygge. Det var en spændende tur, hvor jeg også fik lært meget, set meget og fik et indblik i den københavnske blog verden. Det er skønt at få lidt ny inspiration, og ikke mindst at blive mindet om, at Aalborg også er helt med på moden, når det gælder kultur, events og mad. Vi kan sagtens være med, og jeg er stolt over, at jeg har base heroppe.

Tak til København, blogger pigerne, Depend, og alle involverede. Jeg nød at få ny, skøn inspiration over hele linjen!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *