IMG_0914

Jeg havde fornøjelsen af at møde indehaveren af Lulu’s Love på en tur til København, hvor jeg var på photoshoot. Hun bar selv éen af sine smukke strik-kreationer i en blanding af uld, mohair og samtidigt et unikt design; hun var passioneret og kæmpe sej!

Jeg knuselsker min sorte strik fra mærket, da den både kan trækkes ned over skulderen, og være casual, eller blot være som V-hals, og være nydelig; begge er meget feminine, cosy og nemme at style til hvad som helst. Den er flyttet ind som hygge-strikken, herhjemme, og den er så helt igennem lækker, når jeg kommer hjem fra træningen og har taget et bad. Den er også perfekt til jeans, læderbukser, nederdele, tights, hæle, rå støvler – den kan alt. Og det kan ponchoen, som jeg har på nederst, i hvert fald også.

Lulu’s Love er et skønt, nyt brand med hovedbase i Helsingør, lavet af søstrene Henriette og Camilla Lysgaard. Lulu’s Love er webbaseret og med en fysisk butik i Helsingør.

Indtil den 4. marts 2017, har du faktisk muligheden for at vinde en af de smukke poncho’er, fra mærket, på bloggens Facebookside lige her.

Må I få en masse hyggelige stunder, med Jeres yndlingsstrik her i foråret, nyd de dejlige plusgrader, omend de er få, så er de velkommen 🙂

XOXO

IMG_1609

 

4 tanker om “Mama Brown & Lulu’s Love”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *