Husker du at tage en ego-aften? Normalt hader jeg egoer, der er for store, men af og til er det tiltrængt med en enkelt aften, hvor du er i centrum, bliver plejet, nusser om dig selv, og glemmer den travle hverdag. Jeg har altid én aften om ugen, hvor jeg virkelig hygger om mig selv. Denne gang blev det en mandag aften, uden planer, bare mig og en tiltrængt fridag efter 7 dages arbejde i bl.a. Påsken! [Og en Lean’n’Green smoothie fra min eatlow madbiks!]

Jeg er svært begejstret for mærket Maria Nila, herhjemme, fordi det er vegansk. Jeg bruger både kur, hårspray og shampoo fra mærket normalt, så jeg glædede mig til at teste denne “STRUCTURE REPAIR” serie fra Billigvoks.dk – især fordi jeg har lyst hår, som nemt bliver tørt i det hårde, danske vejr! Structure Repair Shampoo er beriget med bambus- og alge-ekstrakt samt hvedeproteiner, der genopbygger og styrker hårets struktur. Derudover beskytter shampooen håret og hårfarven mod solens UV-stråler. Structure Repair Shampoo er desuden 100% vegansk samt fri for sulfater og parabener. Jeg er positivt overrasket over mit hår efter vask, jeg vasker det altid to gange, inden balsam, og jeg var vild med følelsen af håret allerede der, fordi jeg har lyst, farvet hår. Det var endnu bedre efter balsam, da håret skulle redes. Der hersker ingen tvivl om, at indholdet i denne veganske serie, kan redde mangen en farvet manke – på sigt – og jeg glæder mig til endnu bedre resultater med denne serie!

Om mærket M2 Beauté har jeg også kun positivt at sige, for jeg er hverdagsbruger af deres serum til øjenvipperne; den holder, hvad den lover, så jeg var meget spændt på teste deres nyeste skud på stammen: Nano Serum til ansigtet. Jeg har testet deres olie-fri makeup rens, deres “Vitamin C” Nano Spray for vitaminer, mineraler og fugt, samt deres “Pearl & Gold” for mine hyppige pigmentforandringer på mine kindben. Nyeste viden muliggør udviklingen af formuleringer og mikrofine partikler af aktive ingredienser, der kan trænge dybt ind i huden. Gør det muligt at optimere huden på celleniveau. M2 Beauté anbefaler, at de anvendes efter rens og inden serum, olie og creme. Dog kan Ultra Pure Solutions med fordel anvendes i løbet af dagen – også selv om du bærer makeup – for øjeblikkelig opfriskende effekt og tilførsel af plejeemner som vitaminer, guld, hyaluronsyre eller kollagen. De nano-baserede formuleringer sikrer høj grad af optagelse i huden – selv ovenpå andre plejeprodukter. Jeg er meget imponeret – for ikke at sige ekstremt imponeret! Min hud er så knastør, hver aften, at jeg ikke kan holde det ud, men 2 dage med begge sprays, som nævnt herover, var det væk. Min hud stråler på en helt ny måde, uden makeup, og det har jeg aldrig prøvet før. En kombination af deres rene teknologi, vand og påføring med den ultrafine “mist” som pumpen skaber, gør bare mirakler, tror jeg. Jeg kan mærke, at serum arbejder, og mit ansigt har det ultra rart efter påføring. Natten er ren luksus at hoppe i seng til, og jeg nyder endelig at have fundet produkter, som rent faktisk kan booste min hud i fugt. Jeg bruger disse under min normale dagcreme, uden problemer. Perfekt hjemmespa, hvis du spørger mig; jeg elsker rene produkter! M2 Nano Serum forhandles hos SKIN OF FASHION , som gerne sender. 

Det handler om at finde de produkter, der er gode til dig, din hud og din hverdag – og så huske at pleje dig selv! Jeg ønsker Jer en uge fuld af ego-aftener, bare ikke for store egoer! 🙂

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *