// KJOLE Sisters Point //

Lige før jul havde jeg fornøjelsen af at deltage i et Makeup Event arrangeret af Aalborg Bloggers med Makeup Artist Noomi Eliassen. Det var éen af de bedste søndag eftermiddage, som jeg længe har haft, i selskab med nogle søde, dygtige bloggere, og fantastiske Noomi, som lærte fra sig.

Noomi viste os et festlook, som hun byggede op fra bunden, og det var virkelig spændende at overvære. Jeg har fx altid været bange for at kaste mig ud i kunstige øjenvipper, men denne dag viste Noomi os hvordan det bedst gøres – og Nytårsaften kastede jeg mig selv ud i det, og brugte øjenvipper til et helt clean look med røde læber.

Makeuplooket var så flot stylet, og det var perfekt til fest! Farven er svær at gengive med lys osv., men looket var så perfekt pink på den varme måde – så smukt.

Der var sørget for os af Aalborg Bloggers, og Noomi Eliassen, som havde arrangeret smukke goodiebags til os med bl.a. lækre AriZona Iced Tea,  Sandstone makeup og et lækkert kit fra MaskerAide.

Jeg nød denne dag, og takker mange gange for en vanvittig brugbar eftermiddag, som jeg virkelig nød!

Noomi Eliassen kan bookes til private makeupsessions, du skal blot skrive til hende på hendes Facebookside.

Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye, smukke år 2018!

XOXO

 

 

6 tanker om “Mama Brown & Makeup Event m. Noomi Eliassen”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *