Produktet er modtaget i gave til test/produktanmeldelse.

Jeg har før omtalt kropsolie som gaven til den tørre hud. Da jeg var sen teenager, så jeg et program, hvor en skønhedsekspert omtalte olie som det “nye”, og man var slet ikke klar på bølgen dengang. Men det blev man!

Allerede dengang lavede jeg mine egne produkter, efter kosmetik-kogebøger som mit lokale bibliotek bestilte hjem til mig, da jeg i forvejen sad dernede og læste hver weekend, [oh, yes, jeg var virkelig rebel-teenager, der var på fornavn med hele biblioteket, og som drømte om forfatterskab og en uddannelse som bibliotekar!], med Matas’ blå/hvide materialistprodukter, som min mor hovedrystende lod mig bruge mine avisrute-lommepenge på. Det blev til kropsolier, læbepomader og shampoo – jo jo, jeg elskede virkelig det dér ægte kosmetik med tørrede urter, fra haven, og æteriske dråber som duft og aromaterapeutiske virkninger. Allerede dér startede min passion og iværksættertrang.

Min pointe med min teenager historie? Allerede dengang var Nuxe fremme med deres rene produkter, uden kunstige indhold; noget mange ikke skænkede en tanke, dengang uden at man var lidt “hippi”, men noget der virkelig er oppe i tiden for alvor – NU!

Nuxe er et fransk firma, som har fået stor medvind – især siden deres lancering af tørolien Huile Prodigieuse i 1991.

Olien indeholder en høj koncentration af særlige planteolier og E-vitamin. Den påføres ansigtet i stedet for dagcreme, i håret som nærende maske inden shampooen, og på hele kroppen med særlig fokus på strækmærker og fugt! Den indeholder ingen konserveringsmidler – eller silikone!

Olien kommer med en smart spraypumpe, og den er nem at fordele på hele kroppen. Jeg har været så glad for denne olie, igennem mange år, og derfor var det også en fornøjelse, da Billigvoks.dk gav mig muligheden for at teste den for Jer, gå i dybden, og berette om det!

Jeg får altid mange spørgsmål og komplimenter til min hud, der altid er skinnende, blød og sund; hemmeligheden er enkel. Kropsolie! Og det skal være den ordentlige slags!

Til håret: Jeg har testet olien, før jeg skulle i bad og vaske hår, ved at spraye olien i hele håret, både spidser, hovedbund mm., hvorefter jeg har ordnet lidt vasketøj, gjort rent i ca. 20-30 minutter, og så vasket hår under bruseren, med shampoo og balsam. Jeg har mærket en helt anden manke, efter denne hårvask, end normalt. Jeg har blond hår, så jeg kunne mærke mine spidser var langt mere fyldige, bløde og ikke sprøde, elektriske, som de har en tendens til at være i vintertid!

Til ansigtet: Jeg har testet olien, henover natten, efter en særdeles kold dag, hvor ansigt – og krop – har været testet med meget arbejde udenfor. Jeg har en meget tør hud i ansigtet, og jeg nød virkelig at falde i søvn med olien på. Mine kinder, øjne og kæbe var bare så bløde morgenen efter. Et ritual jeg skal til at gøre et par gange om ugen, da olien er spækket med E-vitamin.

Til kroppen: Jeg har testet olien, dagligt, både på nybarberet hud og efter træning: Jeg oplever ingen irritation, overhovedet, selv om min hud er tør og meget sensitiv. Det er éen af de bedste grunde til overhovedet at bruge olie – ikke creme!

Helhedsindtrykket af Nuxe Huile Prodigieuse: Denne olie kan så meget mere, end blot at være en olie. Du får ufatteligt meget produkt for pengene, og så kan den anbefales til tør og/eller sart hud! Pssst! Den fåes også i en glimmerversion til den danske sommer, der venter lige om snart!

XOXO

 

5 tanker om “Mama Brown & Nuxe Kropsolie”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *