DSC_0766-678x1024DSC_0768-678x1024DSC_0775-1024x685

 

// Kjole fra Gestuz // Stiletter fra Christian Louboutin // Smykker fra Marklund Design Jewellery // Make Up fra M·A·C // Strømper fra Wolford //

I aftes stod den på fejring af kærligheden herhjemme. Den havde en “spæd” fødselsdag på 1 år, og det skulle fejres. Jeg hoppede i mit nye køb fra Sirup (Gistrup) – nemlig en ny Gestuz kjole, som er i den lækreste kvalitet. Jeg har faktisk købt een mere, som jeg også snart skal vise Jer. (Den kan i allerede se på Instagram @bruunbybruun). Jeg er meget positivt overrasket over Gestuz og deres høje kvalitet. Kjolens materiale er super lækkert, fnuldrer ikke og smyger sig om kroppen, som en kat om en grød. Følelsen af at være lækker og feminin er uundgåelig!

En sort kjole er super nem at style til fest: Pep den op med frække stiletter og masser af smykker!

Mine Christian Louboutins er et secondhand fund, og jeg knus-elsker dem. De er perfekte til en sort kjole, hvor de får en masse opmærksomhed. Jeg glæder mig til at få dem på til en masse lækre kjoler, og fester, her i vinteren.

Jeg ønsker Jer en SKØN aften, fuld af kærlighed, hygge og stearinlys!

XOXO

DSC_0755-678x1024

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *