DSC_0610-678x1024DSC_0628-1024x678DSC_0609-678x1024DSC_0613-678x1024DSC_0631-1024x678

Kjole Ganni // Slippers Birkenstock // Watch Daniel Wellington // Bracelet Dyrberg Kern (Chanti.dk)

Så er det sidste outfit indlæg fra Sveriges land! Der var så varmt, da jeg var på opgave i Malmø, og jeg savner det i skrivende stund. Folk kan altid klage over den mest ukontrollerbare ting i hele verden – vejret – men jeg formår altid at se det positive i det – hver dag. Regn – ok – hej, hyggedag og stearinlys på kontoret! Solskin – ohøj, så er der frokost med kollegerne på græsplænen! MEN jeg savner da hedebølgen, som var over os, men det er nu også hyggeligt med lidt mere køligt, arbejdsomt “hyggevejr” her i august.

Ganni’s aloe vera print har skovlen under mig, og jeg elsker denne kjole, som er perfekt i snit. Den kan altid styles med et bælte i taljen, massiv halskæde, læderbukser, stiletter – eller støvler – super alsidig! What’s not to love?

Jeg håber også, at I er kommet godt i gang med arbejdet efter sommerferien – jeg nyder i hvert fald min jobstart i fulde drag!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *