Jeg er nødt til at vise Jer 3 nye produkter, som jeg har fået lov at teste for RAZ Spa. Mange kender ham som et livligt, energisk menneske – og det er han – men også dybt passioneret omkring hans brand og hans hudplejeprodukter. Der er vitterligt ikke dén ingrediens, som det menneske ikke ved alt om!

Jeg har testet produkterne i 1 måned nu, og jeg søgte efter lindring til min tørre hud i både ansigt og på mine hænder. Det har altid været et problem for mig.

Jeg har testet:

Hh Serum. En anti-age serum der går ind på fugt, regenerering og mindskning af ar, samt tørhed, kort fortalt. Den indeholder hyaluronsyre, som kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand til huden. Jeg har selv en utrolig tør overhud, og det gør, at jeg ofte får tilstoppede, større urenheder, som ikke kan komme til overfladen. Det er ufatteligt smertefuldt, men fugt hjælper. Jeg er meget imponeret over denne serum, for min hud er stadig lækker, og ikke tør, når jeg har været på arbejde i mere end 10 timer! Denne serum er en game-changer, og du bør prøve den, hvis du har tør/sart hud som jeg!

Repair. En helende salve, der heler alt fra små sprukne revner til fugt på læber, albuer, hænder – hvor man end må have brug for ekstra pleje. Den indeholder bl.a. lanolin og sheasmør, som fugter huden enormt. Jeg har sovet med et godt lag på hænderne i en uge, og mine tørre neglebånd, og sprukne hud, er væk. Den kan også bruges som en fugtmaske i ansigtet! Salven er genial som multiprodukt, til dig der elsker et sådant. 

Liquid Gold. En fabelagtig olie, der fugter, og glimter, og stråler – og dufter helt fantastisk! Arganolie, mandelolie, E-vitamin; den her olie gør mere end bare at glimte om kap med solen! Jeg elsker den på overkrop, samt kindben, når jeg har skullet ud, fx. Duften er virkelig lækker!

På webshoppen er der videoer tilknyttet hvert produkt, så du får den optimale viden om, hvordan produktet bruges bedst! Det synes jeg, er en flot service! Vi kender alle dét at være på bar bund, men her kan du få viden hjemme foran computeren, inden du køber!

Jeg er meget imponeret over RAZ Spa og hans univers. Det er så økologisk lækkert, jordnært og alligevel himmelsk. Sammensat med største viden, lækre råvarer – og det bedste er, at jeg virkelig er blevet afhængig, fordi produkterne virker! Olien er allerede pakket til min snarlige rejse, så jeg kan glimte og være lækker dagen lang med masser af fugt.

RAZ Spa besøger fx Salling, hvor hans konsultationer er revet væk, men du kan også kontakte ham direkte på hjemmesiden eller Instagram profilen for at booke en konsultation; jeg siger Jer, piger, denne mand kan sit kram!

Jeg ønsker Jer en dejlig dag med smil, glæde og lækker hud!

XOXO

Produkterne er modtaget til test, som gave, og jeg takker RAZ Spa mange gange for en fantastisk oplevelse!

4 tanker om “Mama Brown & RAZ Spa”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *