Co’ Couture er et fabelagtigt brand; jeg er blæst baglæns over deres smukke designs, og denne kjole er helt fantastisk. Den er ikke bare rød; den er et sandt eventyr! Snittet gør den bare anvendelig til dag, som nat, og den kan styles på et utal af måder! My favorite fashion!

KJOLE Co’Couture / SKO Fourrure.dk / BRILLE Ganni

Denne kjole fortjener seriøse sommeraftener med vin, grin og gode veninder; den skal danse under åben himmel, på stranden i bare fødder, i græsset til bålets skær, imens livet leves på den helt onde klinge, uden tanker på i morgen; denne kjole er så meget mere end en kjole, den er fantasi, eventyr og enhver fashionistas musthave!

Jeg har klikket min hjem hos Stilkompagniet [som også har den i sort].

Jeg sender dansetrin, energi og glæde fra mig – til JER!

XOXO

​Indlægget er lavet i samarbejde med Co’Couture

6 tanker om “Mama Brown & That Red Dress”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *