FullSizeRender 2

Top & Nederdel RIEL STUDIOS // Espadriller KENZO // Smykke STINE A // Taske CHANEL // Solbriller CÈLINE

IMG_4062

Min fødselsdag, i juli, blev holdt i bedste stil – ude af byen og i Aarhus, så jeg var sikker på at få fuldstændig ro – det trængte jeg til!

Og jeg truede Jer jo med, at jeg ville lave en opdatering om mine planer…….

IMG_4060

IMG_4061

8000 flasker vin i kælderen på hotellet – jeg følte mig tryg! #vinelsker

Hotel Ritz blev booket til en overnatning, så der kunne konsumeres et par glas vin i løbet af dagen, og det blev der! Det havde været savnet efter operation, sygemelding og hård jobstart tilbage i min virksomhed. Med vinen boblende i blodet blev der hygget, grinet, shoppet og spist igennem. Hele dagen. Hele natten!

IMG_4063

IMG_4065

IMG_3902

// Kjole fra RAVN CPH //

Restaurant Grappa er min italienske favorit i Aarhus. Den er simpel, nem og betjeningen er altid super kompetent, og kigger man forbi køkkenet og vinker, står der en halv snes meget glade, kokkererende mænd og smiler vinkende med glæde og passion. Jeg elsker det sted.

Vi toppede aftenen af med Aperol Spritz – min absolutte favorit – og jeg var en glad pige. Mine 33 år var en sand fornøjelse at komme i gang med. Det handlede om at hygge sig. Ikke om sundhed, denne dag.

Nu venter et frisk, nyt og spændende år – hvor jeg er i centrum. Jeg føler glæden spirer, min kækhed er tilbage og mit velkendte rejehop er jævnligt set i min butiks baggård: Det bliver et godt år, og jeg glæder mig!

Husk at fejre livet. Det er ikke et spørgsmål om alder eller tal – du er kun så gammel, som du føler dig – så føler du dig gammel, er det fordi du lever forkert. Lav det om. Nu.

Det er en ordre!

Kærlighed til livet og til Jer for at læse med!

XOXO

IMG_4058

IMG_4064

2 tanker om “Mama Brown Vol. 3.3”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *