Alkoholfri GINGER BEER fra Naturfrisk & HINDBÆRBRUS fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Det er mandag, og jeg starter min dag i tandlægestolen. Knækket hjørnetand. Great. Det er bidende koldt, det lugter nærmest af sne, jeg har ondt i min tand, og jeg er mildest talt ikke helt tilfreds denne tidlige mandag morgen. Sådan bliver jeg, når udsigten siger tandlæge; who’s with me? Den lysner dog ved tanken om aftenens blogger-middag, arrangeret af Aalborg Bloggers hos Wildebeest Gastropub.

Straks vi træder ind føler vi os velkommen. Vi bliver vist oven på, og nyder udsigten af hele restauranten. Det er lige os.

Vi vælger alle sliders, som fåes i mange varianter, med fx and, gris, oksekød, vegetar osv. – alle helt unikt sammensat. Jeg vælger sweet potato fritters, med en bearnaise mayo, som side-order, og de skuffer ikke – hverken fritters eller mayo! Jeg har en forkærlighed til søde kartofler, og de passer altså perfekt ind til et sliders måltid.

Stemningen er fantastisk autentisk og lokalerne, den rustikke bygning, er nærmest skabt til en gastropub. Rustikt mad, kombineret med øl, vin, brus eller cider er en herlig sammensætning – Wildebeest Gastropub er stedet, hvis du vil synde med greasy food og drikkevarer i høj kvalitet!

Sliders med and og grisebasse med alkoholfri Ginger Beer.

Hyggelig stemning fra 1. sal.

Cappuccino til dessert.

KJOLE &Other Stories // BÆLTE Gina Tricot // TASKE Mulberry

Det var en perfekt aften til tøsehygge, grin, snak og spisning. Rammerne var perfekte, og tjeneren kom flere gange og tjekkede op på os og bordene omkring os; det gjorde mig glad. Det er dejligt at spise et sted, hvor man bliver kræset om.

Så mangler du, og pigerne, en hyggelig venue til snaskede, veltillavede sliders, burgers eller bistroretter, og unikke drikkevarer, hvad enten I er til øl, vin eller cider, så er Wildebeest Gastropub stedet.

Tak til Aalborg Bloggers for invitationen, og en dejlig aften, samt Wildebeest Gastropub for rustik, unik stemning, drikke og mad!

XOXO

 

4 tanker om “Mama Brown & Wildebeest Gastropub”

  1. TAK fordi du havde lyst til komme! Og virkelig virkelig et godt indlæg søde Linda – du kan bare beskrive det helt rigtigt! 😀 Det var virkelig en hyggelig aften – glæder mig til vi skal ud igen snart <3

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *