Denne ret er super nem; den tager ikke mere end 15 minutter at lave, og den er perfekt som både frokost og aftensmad. Fang den lækreste bønnepasta i dit lokale supermarked, og hav den altid på lager; dette er en ret, som jeg altid har til i køleskabet. Fordi den er nem!

Du skal bruge:

1 pakke bønnepasta [jeg har brugt en pasta lavet på edamame, men supermarkeder har ofte flere typer i udvalg], parmesan, olivenolie, salt/peber, pinjekerner, frisk basilikum, frisk grønkål.

Kog bønnepastaen i 8 minutter med lidt salt. Imens det koger, smider du et bundt frisk basilikum i din blender med 2 spsk olivenolie, salt/peber, 1 håndfuld pinjekerner, 2 spsk parmesan. Blend det hele til en fin masse á la pesto. Helst mere olieret end tør, da den skal i din pasta. Dræn så pastaen for vand. Vend din pesto i pastaen og anret på tallerken. Drys den friske, hakkede grønkål på toppen, med lidt mere parmesan, og nyd; det er en ret, der gør glad!

Bønnepasta er fantastisk. Jeg har det altid på lager, og jeg holder især af denne ret, da den er såre simpel, og så mætter den fantastisk – også de dage, hvor man ikke har lyst til at spise kød. Jeg kan desværre ikke spise almindelig pasta, da min tyktarm ikke er glad for den, men bønnepastaen er et glimrende alternativ til allergikere!

Jeg ønsker Jer en glad uge med glade maver!

XOXO

 

4 tanker om “Mama Brown’s Bønnepasta med Grønkål & Pesto”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *