FullSizeRender-3 kopi

Jeg trænger ofte til variation, når jeg laver en sund og lækker brunch/morgenmad. Især når jeg har tiden til det. Spejlæg er noget af det nemmeste at variere! Jeg elsker at lave mine spejlæg, i skiver af peberfrugt, som jeg viser her på billedet. Spejlæg kan laves i et utal af variationer – især med grøntsager.

Du skal blot finde et ildfast fad, ligge skiven af peberfrugt ned i fadet, slå ægget ud deri, kværne lidt frisk peber, og ind i ovnen ved 200 grader i 10 minutter på varmluft.

Jeg har også været lidt “fræk” i denne brunchkombination og hakket 70% chokolade over min skyr, men det fjerner min trang til sødt, som jeg får når min uge har været for travl. Det virker! Når du skal holde den gode, rene linje – så er variation meget vigtig!

Jeg drikker i øvrigt en iskold rød juice, som I kan finde opskriften på lige her.

Jeg ønsker Jer en skøn weekend fuld af hygge og dejlig energi!

XOXO

IMG_0935

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *