Mama Brown Glutenfri, Mama Brown Sukkerfri

Jeg elsker kage! Især sundere kage; smagen er renere, kroppen gladere og glæden større. Denne Pandekage Kage er genial til morgenbordet, som fødselsdagskage, fx., eller blot en ekstra flot finish til en god brunch med venner. Den kan laves på et utal af måder, du kan lege med smagsvarianter i lagene, pynten på toppen; faktisk er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen!

Pandekage bunde:

6 æg fra en glad høne

6 dl glutenfri havregryn

1 dl kokosmælk

1 tsk bagepulver

1 tsk tørret vaniljepulver [Urtekram]

2 spsk loppefrøskaller [kan udelades]

4 bananer

Fyld:

1 liter Cheasy Skyr med Skovbær

2 scoop vanilje el. jordbærprotein

akaciehonning

Jeg bruger økologiske ingredienser, hvor det lader sig gøre.

Pandekagebunde skal være på str. med en undertallerken, lav 8 stk [12-14 cm]. Fyldet laves således: Skyr blendes med proteinpulveret, og du tilsætter her lidt akaciehonning. Blend godt. Både pandekagebunde, og skyr, skal en tur i køleskab i 30 minutter. Det skal være helt afkølet, når du laver kagen. Fordel fyldet med en ske imellem hver pandekagebund. Pres let sammen imellem hvert lag; slut af med fyld på toppen og pynt med bær.

Og ja - den skal selvfølgelig skæres ud som en ægte lagkage, så man rigtig kan nyde synet af alle lag, og "lege" rigtig lagkage! Sund mad skal nemlig også være sjovt, ja det skal!

God fornøjelse!

XOXO

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments