IMG_9670

Havregrød er éen af mine favoritter om morgenen. Den mætter længe, maven er rolig, og dagen starter godt ud!

Der er mange versioner på havregrød, men jeg kan lide min havregrød nem, hurtig og simpel – jeg har ikke tiden til at stå og anrette i et halvt århundrede – især ikke om morgenen. Clean, simpel mad – altid! Denne opskrift er så nem, at man ikke har en undskyldning for at lade være!

Til 1 person:

1 dl glutenfri øko havregryn (Urtekram)

2 dl vand

1 tsk salt

1 øko æg

Sådan gør du: Vand og havregryn bringes i kog, tilsæt salt og vent til grøden er kogt ud. Lige inden du tager den af varmen tilsætter du hele ægget, og rører i ca. 1 minut, så ægget er godt rørt ud. Tag så grøden af varmen og servér!

OBS! Tilsætningen af det rå æg giver mere protein, til grøden, mere mæthed – men det kan altså ikke smages.

Jeg topper gerne af med friske blåbær og banan – man kan også hakke mandler mm. men denne version er skøn, når det skal gå stærkt om morgenen!

TIP: Smid 1 tsk øko kanel i grøden, over varmen, og top af med en klat laktosefri økologisk smør for variation – det smager himmelsk!

Hav en fantastisk dag derude!

XOXO

 

1 tanker om “Mama Brown’s Glutenfri [sukkerfri] Havregrød”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *