KANELSNURRER?

Hér er min version med både kardemomme, vanilje & kanel! Husk, at du kan erstatte sukker med kokossukker for sundere version & skifte til laktosefri mælk/smør ved intolerans:

Dej:

350 gr hvedemel

25 gr gær

1 1/2 dl mælk

100 gr smør

50 gr rørsukker

2 æg

2 tsk kardemomme, stødt

1 tsk brun farin

1 nips salt

1 tsk vaniljesukker el. 1 stang vanilje.

Remonce:

200 gr blødt smør

100 gr brun farin

100 gr rørsukker

2 tsk kanel

1 tsk vaniljesukker el. 1 stang vanilje.


How to?

Dej:

Smelt smør, hæld i skål med mælken & rør gær ud sammen med æg, krydderier & sukker.

Ælt hvedemel i lidt efter lidt. Ælt dejen i cirka 4-5 min inden du sætter den til hævning i 30 min.

Remoncen røres sammen imens.

Efter hævning ruller du dejen ud i en firkant & smører remoncen på. Fold så halvdelen af dejen, over den anden, og skær ca. 4 cm strimler ud. Hver strimmel skærer du op i midten, snurrer, folder i en roset & folder enden pænt ind under.

De skal herefter hæve ca 45 min.

Du bestemmer selv om du vil pensle med vand/æg. Jeg elsker det rustikke look & lod være! Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter – til de er gyldne & smukke. Servér med en god kop kaffe eller the!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *