IMG_1820

Jeg er den største fan af guilty-free-pancakes. Især fordi de er svampede, lette og går lige i selvforkælelses barometeret, når du trænger til at bryde rammerne for kosten, og hygge op om dig selv. Og det kan sagtens gøres med stor mæthed, velvære og uden raffineret sukker.

IMG_1930

Til en stak, som her, skal du bruge:

4 æg fra en glad høne

2 modne, store bananer

1 dl Cheasy Skyr naturel

1 dl müsli [jeg brugte glutenfri pga maven]

1 tsk kanel [øko fra Urtekram er bedst!]

1 spsk peanutbutter [øko er bare bedst!]

That’s it! Blend det hele godt, og på panden med dem. Jeg bruger en pande, der kun skal tørres over med olie, og steger derfor aldrig i noget. Jeg laver dem som størrelsen på en underkop, og de er hurtige at lave, hvis du mestrer dem på en høj varme.

Børn vil også spise dem med stor velvære – og deres blodsukker har kun godt af denne kombination om morgenen, så prøv det i Jeres weekender! De vil synes, at det er skønherligt at “stacke” pandekager Rasmus Klump style – trust me 🙂

Til topping har jeg på billederne brugt: Zero Topping “Salted Caramel” [fantastisk til denne opskrift], friske jordbær og lidt müsli, som jeg også brugte i selve dejen.

Jeg ønsker Jer god pandekage-bagelyst & masser af gode, glade stunder!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

IMG_1933

IMG_1931

2 tanker om “Mama Brown’s Müsli Banan Pandekager”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *