Jeg elsker at bage, og lave mad – det er nok ikke nogen hemmelighed. Vegansk brød er noget, jeg særligt elsker, fordi min mave er glad for sammensætningen – uden mælkeprodukter.

Disse boller er super nemme at røre sammen, skal ikke hæve, og smager fantastisk af boghvede med et hint af kokos!

Til 9 stk skal du bruge:

200 gram boghvedemel

2 dl glutenfri havregryn

1/2 dåse kokosmælk

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

100 gr smeltet plantesmør

solsikkekerner

Det hele røres godt sammen i en skål; dejen skal være klistret og våd. Fordel dejen med 2 skeer på en rist med bagepapir, og slut af med at drysse solsikkekerner over.

Bag dem ved 200 grader, uden varmluft, i 20 minutter, og fortsæt med 175 grader, med varmluft, til de er gyldne. Lad dem køle lidt af, før du skærer i dem – ellers risikerer du, at de knækker.

TIP: Tilsæt havremælk, hvis du ikke bryder dig om kokos. 

Jeg nyder mine til morgenmaden – men de er også lækre som brød til fx en suppe.

Velbekomme!

XOXO

 

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *