Mama Brown Reklame

Sommeren står for døren, og jeg elsker lethed, når der er varmt, og mascaraen helst vil ned og sidde på kinderne, efter en lang arbejdsdag, eller når man opholder sig meget i solen. Jeg er ikke kvinden, som har lyst til at gå rundt helt uden make up ​[sådan har jeg det nemlig bedst!], så jeg må tage alternativer i brug. Eyelash extensions [el. vippe forlængelse] er et super alternativ, når man vil have en nem sommer, uden mascara på kinderne! Skin of Fashion har en meget professionel vippe-tekniker, Maria, og jeg er meget imponeret over hendes arbejde.

Vipperne sættes på, som enkelte hår, og det ses derfor ikke, hvor limen sidder. Jeg valgte at få min egen længde vippehår påsat, og fokus på volumen, for jeg er ikke til det kunstige look; jeg vil blot have et look, der er naturligt, som var det mascara, no more, no less. Det er denne type vippe extension superb til. Du kan sagtens få mere længde på, faktisk kan du få det nøjagtigt, som du ønsker, og det er det gode; uanset den type vipper, som du har, kan du få skræddersyet et look, som passer til lige nøjagtigt dig.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og det er skønt at være fri for sin mascara! Skin of Fashion​ laver dine vipper på ca. 2 timer, og du ligger så dejligt imens, med tæppe og dejlig musik. Jeg nød det så meget, at jeg kom til at tage en lille lur; omgivelserne indbyder bare til det. Det er et sted med fokus på nærvær, hygge og professionalisme - og derfor kommer jeg altid hos dem.

De varmeste anbefalinger her fra mig, til Jer - det er så god en gave at give sig selv, eller til sin veninde.

Hav en dejlig dag fuld af glæde, god energi - og flotte vipper!

XOXO

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments