Hvad siger du til Butterdejstærte på 25 minutter? Gorgonzola, brie, friske pærer og knasende valnødder: Det bliver ikke nemmere, når det skal være hurtigt, men mundvandsløbende lækkert. Denne burtterdejstærte er god til et godt glas vin og en hyggelig aften!

Til 1 tærte skal du bruge [ca. 2-3 personer]

1 rulle færdig butterdej

200 gr gorgonzola

200 gr hvid brie

3 friske pærer

Frisk timian

3 skalotteløg

100 gr valnødder

How to:

Rul først din butterdej ud og læg den på et plade med bagepapir. Fold kanten op 1-2 cm hele vejen rundt. Fordel gorgonzola og brie i skiver, skalotteløg, som du har skåret i tern, og de hakkede valnødder ovenpå. Giv hele tærten et skvæt virkelig god olivenolie, masser af flagesalt og friskkværnet peber.

Du bager nu butterdejstærten i 20-25 min ved 180 gr varmluft.
Servér din butterdejstærte direkte fra ovnen med frisk pære i tern, frisk timian – og gerne endnu et skvæt olivenolie.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *