Jeg sidder allerede og planlægger min næste rejse. Jeg er altid god til at tippe om rejser, destinationer, tips og tricks – men dét der skal i din kuffert er jo mindst lige så vigtigt!

Badedragt eller bikini?

Du finder mig sjældent i en bikini – medmindre der er meget varmt, fx på Bali, hvor jeg lige har tilbragt min januar måned. Der skifter jeg mellem de to – men min favorit er og bliver badedragten; den er mere fashion, den er mere dækkende, og den er mere mig, som er en anelse blufærdig derude i offentligheden.

Hunkemöller har det lækreste badetøj – og jeg har lige shoppet løs til deres udsalg! Da de laver det bedste undertøj, som jeg er storforbruger af, er deres badetøj bare lige dét bedre fittet, hvis du spørger mig. Det sidder godt over barmen, og på numsen – hvilket er vigtigt, for der er ikke noget værre end at skulle kontrollere badetøjet en hel dag i frygt for at “falde ud”.

Mine favoritter

Jeg holder meget af fede detaljer, gerne farver, og meget gerne nogle gode snit. Hunkemöller evner det virkelig med deres badetøj, som er virkelig lækkert, hvis du spørger mig. Jeg har altid købt deres undertøj, da deres pasform er perfekt, prisen er fantastisk og designet er lækkert – men nu ville jeg prøve deres badetøj, og det sidder altså fantastisk.

Der er heftigt udsalg lige nu – så skynd Jer!

Her i indlægget ser I lidt af mine personlige favoritter. Priserne er virkelig gode lige nu, så hermed et tip til Jer, fra mig!

Kan I mon gætte hvilken jeg har købt?

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *