Føntørrer med diffuser er modtaget i gave til test af HH SIMONSEN.


Jeg får altid lavet krøller med diffuser hos min frisør, når jeg får lavet lyse reflekser. Og jeg får super mange spørgsmål på det! Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, da jeg blev tilbudt endnu en testrunde af HH Simonsen. Se mit tidligere blogindlæg, hvor jeg tester 2 af deres fantastiske børster lige hér.

Nemme krøller med en føntørrer. Sådan gør du:

Oftest kender vi kvinder problematikken i at få krøller – det tager lang tid, og det er ofte besværligt. Det er det i hvert fald for mig med mit lange, kraftige hår! Men med føntørrer og diffuser går krøllerne altså som en leg!

Det vigtigste er, at du kun må tørre dit hår let med dit håndklæde efter badet. Dit hår skal helst være plaskvådt for det bedste resultat. Det trick har jeg fra min egen frisør, Tina, hos BlSimonsen. Red det godt igennem, og brug evt. et produkt, der fremhæver krøl, i dit hår. HH Simonsen’s Curl Creme er rigtig god til formålet.


  • Stå gerne med hovedet nedad, det er nemt, da du så nemmere kan hvile hårene på diffuseren.
  • Varm krøllerne ved middel varme.
  • Tag partier af håret, skift og læg håret i diffuseren og så mod hovedbunden.
  • Du fortsætter til håret er tørt.
  • Kram efter med lidt voks og hårspray så du får det viltre, lækre look.

Opsummering:

Både føntørrer og diffuser fungerer perfekt. Grebet er godt, og den er nem at holde i lang tid; de fleste føntørrer i den professionelle afdeling er meget tunge, og det kan jeg ikke arbejde med, når jeg skal gøre det selv. Et godt greb og lethed er nøgleordet for en god oplevelse – og så orker du at lave krøller ofte.

Brug diffuser, hvis du vil have et mere upoleret look – et mere råt og “Ronja Røverdatter” look end de polerede med flad- eller krøllejern.

Køb føntørrer lige hér. Køb diffuser lige hér.

Både føntørrer og diffuser, fra HH Simonsen, har mine varmeste anbefalinger – og jeg har altså en del hér i huset!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *