Indlægget er lavet i samarbejde med Nimue.

Jeg er nu halvvejs i min 12 ugers udfordring med Nimue. I morges var jeg af sted til min 2. professionelle behandling hos Skin of Fashion [Bispensgade, Aalborg], hvor den stod på rens, peeling, frugtsyre og fugt. Frugtsyren var med til at forny min huds celler, hvor jeg døjer med tone og pigmentering, og det glæder jeg mig til at se virkningen af. Jeg har selv vedligeholdt min hud med rens 2 gange dagligt, samt øvrige plejende produkter, som findes i mit 12 Week Challenge Kit, imellem de professionelle behandlinger, som udføres af Skin of Fashion. De ligger stor vægt på, at den pleje, du giver huden derhjemme, er det væsentligste af dét at få en smuk hud. Og det vil jeg give dem ret i! Jeg ser virkelig gode resultater med mine produkter, kombineret med behandlingerne.

Du får i kittet:

Kampagnen inkluderer fire forskellige 12 Week Challenge Kits, der hver især indeholder 8 banebrydende hjemmeplejeprodukter samt en voucher til 4 professionelle hudplejebehandlinger hos en Nimue forhandler. Ved at kombinere Nimue-produkter med Nimue-behandlinger øges produkternes effektivitet markant. Kittene kommer i fire varianter, så der er en variant med skræddersyede produkter og behandlinger, uanset om ens hud er klassificeret som miljøbelastet, hyperpigmenteret, problematisk eller sensitiv.

Hyggelige Skin of Fashion og masser af Nimue produkter!

Jeg kan virkelig mærke en forskel. Min hud er så gennemfugtet, og jeg bruger væsentligt mindre make up end før; nu er jeg tilbage til kun at bruge lidt foundation-stick, under øjne, på kinder samt T-zone. Ingen heldækkende pudder! Min hud er langt mere ensartet, end før, og den har haft så godt af den ekstra fugt, som mit kit byder på.

// SKJORTE fra Kjær København //

Jeg har døjet enormt med pigmentering, udtørring og sensitiv hud, og alt er på retræte. Jeg er mest lykkelig for at undgå pudderen i min make up rutine, som nu er meget hurtigere og mere naturlig! Kunstig har aldrig været et look til mig!

Neden for kan du se lidt af, hvad mit 12 Week Challenge Kit byder på. Det skal kombineres forskelligt efter, om det er morgen eller aften, og guiden er super nem at følge.

Vil du også i gang? Så find info lige hér.

Jeg glæder mig til at se resultaterne for den sidste halvdel af udfordringen, og jeg blogger naturligvis herom.

Denne udfordring har været super god for mig, jeg føler mig langt mere “hjemme” i min egen hud, som før var en kæmpe gåde, og gjorde mig ked af det, når den “brød ud” pga tørhed. Den har virkelig mine varmeste anbefalinger!

XOXO

 

2 tanker om “MAMA BROWN & 12 WEEK CHALLENGE MED NIMUE PART 2”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *