Jeg har netop afsluttet min “12 Week Challenge” med Nimue: En Challenge som du kan læse mere om hér og hér.

Udfordringen lød på, at jeg skulle have 4 professionelle behandlinger, hos Skin Of Fashion, samtidigt med at jeg plejede min hud derhjemme, med et specielt kit til netop min hudtype. En samlet pakke kaldet “12 Week Challenge” – og en udfordring, fordi den lover smukkere hud, uden brug af make up efterfølgende.

Jeg har været plaget af hormonel/miljøbelastet hud siden jeg var 25 år. [Jeg bliver altså 35 – det er 10 års frustration!]. Pigmentforandringer kom pludselig frem, tilstoppede, dybe urenheder, da min overhud var tør. Jeg har været frustreret over min hud, i årevis, og jeg var mere end klar på udfordringen fra Nimue.

Og den lykkes! Oven for ser i mit “efter” billede. Og jeg har kun læbepomade på. [Lidt glamour skal et billede have, ikke!?]. Jeg har naturligvis mit eget “billede filter” henover, så det passer til mit feed, og min billede stil, men ellers har jeg intet på. Mine pigmenteringer er stort set væk – der er kun meget få “pletter” tilbage, hvad der før var éen lang plamage på hver kind samt pande. Det tager mine produkter – og fortsatte Nimue behandlinger 100% det sidste af – er jeg sikker på.

Jeg vil fremhæve produktet på billedet, til dig med pigmentforandringer og problematisk hud på dine kinder: Active Lotion! Det er mit absolutte yndlingsprodukt. Den har gjort en stor forskel for mig, og jeg kunne mærke, hvordan den arbejdede! Om morgenen var min hud lysere, mere klar – hver gang!

Jeg bruger meget lidt make up nu – og det er kun fordi, at jeg føler mig bedre tilpas ved lige at “conceale” under øjne og pudre huden mat. Denne “12 Week Challenge” var lige dét, som min hud trængte til! Jeg er så glad, og så lettet, for det har været en stor frustration, for mig, samtidigt med at det har været grænseoverskridende at skulle vise sig frem uden makeup. Pga min ujævne, pigmenterede hud har jeg nemlig ikke følt mig tilpas med dét. Så jeg har også lært lidt personligt, ud over at få en flottere hud!

Tak til Nimue for udfordringen, og tak til Skin Of Fashion for de professionelle behandlinger med kyndig vejledning! Jeg giver produkterne, og mærket, mine varmeste anbefalinger, som en glad pige, der “hviler” i sin hud, for første gang i 10 år!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *