Kittet er modtaget til TEST af Nimue.

Så skete der altså lige dét, at jeg indlod mig på en 12 ugers udfordring på flottere hud med Nimue. Det Sydafrikanske brand har nemlig lanceret en kampagne til kampen for smukkere hud.

DU FÅR I KITTET:

Kampagnen inkluderer fire forskellige 12 Week Challenge Kits, der hver især indeholder 8 banebrydende hjemmeplejeprodukter samt en voucher til 4 professionelle hudplejebehandlinger hos en Nimue forhandler. Ved at kombinere Nimue-produkter med Nimue-behandlinger øges produkternes effektivitet markant. Kittene kommer i fire varianter, så der er en variant med skræddersyede produkter og behandlinger, uanset om ens hud er klassificeret som miljøbelastet, hyperpigmenteret, problematisk eller sensitiv.

Jeg gik i gang for 2 uger siden, og inden min første behandling, samt start på produkter fra mit kit, så jeg således ud:

Nogle af Jer har måske allerede set billedet på min instagram, men det var faktisk en del mere grænseoverskridende, end jeg troede. Jeg har en såkaldt “miljøbelastet hud”, som er pigmenteret, tør og fugttrængende efter sol, vind, vejr og livsstil. Jeg har vekslende temperaturer omkring mig, konstant, når jeg er i min madforretning, og det går ud over huden. Derfor var jeg mere end frisk på denne 12 Week Challenge med Nimue. 

Her ses de 8 produkter, som medfølger i kittet. Der er vedlagt en folder, som forklarer dig alt, hvad du behøver at vide, inden du går i gang. Det var rart for mig, for jeg kendte ikke til Nimue’s produkter før nu.

Status efter påbegyndt behandling:

Jeg har nu været i gang i 2 uger, hvor jeg renser morgen og aften, og bruger produkterne, som anvist, samt modtaget 1 professionel Nimue behandling hos Skin of Fashion [Bispensgade, Aalborg], og min hud er begyndt at regenerere. Jeg er ikke slået ud, jeg er bare begyndt at skalle af nogle steder, og min hud fornyer sig, kan jeg se og mærke. Følelsen i min overhud er anderledes, den strammer ikke længere og føles irriteret. Jeg er meget imponeret allerede, og kan tydeligt se ændring i både glød og fugttilstand, hver morgen.

DU KAN FÅ DIT EGET KIT LIGE HÉR!

Jeg glæder mig til det videre forløb, hvor jeg vil gå lidt mere i dybden med produkterne her på bloggen.

Tak for de søde ord på min instagram, og tak fordi at I læser med!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & 12 Week Challenge med Nimue Part 1”

  1. Det glæder jeg mig rigtig meget til at høre mere til – jeg har kun prøvet ét af produkterne, men gad faktisk godt en gang prøve hele serien..
    Håber det er godt!!
    Kram!

  2. Jeg er meget imponeret, Lise – det er jeg aldrig. Skal nok opdatere, når jeg når lidt længere hen. Det er drønspændende, at følge udviklingen selv 🙂

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *