Den 24. marts var jeg til Aalborg Awards, hvor jeg var nomineret med min madforretning eatlow. Aalborg Awards er arrangeret af Mig&Aalborg, hvor stærke butikker, såvel detail som mad, restaurant og take away, var nominerede. Vi var gået videre til finalen, efter læserafstemning, og det var en fantastisk ære at være med, i et meget stærkt felt af iværksættere.

Mit fantastiske outfit er købt hos Butik Blossom [Nibe]. Kjole er fra Ravn Copenhagen. Støvletter er fra Shoe The Bear. Taske er fra CKN of Scandinavia.

Aalborg Awards var en spændende aften at deltage i. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, og jeg glædede mig meget. Arrangementet var flot sat op; der var kræset for detaljerne, og det hele var så gennemført. Der ventede drinks på alle, flot pyntede borde med snacks, Dj der spillede hele aftenen, og en super bar med drinks fra bl.a. Helmuth Bar & Kitchen.

Jeg savnede dog lidt gennemslagskraft, fra scenen, for folk respekterede på ingen måde, når der blev talt, læst op eller underholdt, så det var svært at høre. Når det så er sagt, så var det en skøn aften, og der manglede vitterligt intet. Jeg har sjældent hygget mig så enormt, som jeg gjorde denne aften, og selv om jeg ikke vandt min kategori, var jeg vanvittigt stolt af de, der gjorde. De havde fortjent det, hver og éen!

Live med Mig & Aalborg

Jeg stod selv for hår og make up denne aften. Mit hår er vasket med disse to vidundere, og mine krøller er lavet med krøllejern. Efterfølgende rusker jeg dem med hårlak, og trækker dem igennem med fingrene, så de ikke er for “perfekte”. Husk at krølle forskellige tykkelser hårtotter, så du får et fedt look, der ikke er for “ens”. Krøller kommer hurtigt til at se tossede ud, hvis de er for perfekte og ens.

Make up er lagt udelukkende med M·A·C produkter: Sort paint pot, mascara og blush i ferskenfarvet. Enkelt, men fuld af power!

Tak til butik Blossom, for et outfit, der var en dronning værdig – I var suveræne til at vejlede mig i det hele. Butikken i Nibe er et besøg værd – ellers kan I se alle deres lækre sager på webshoppen lige hér!

Jeg vil mindes denne dejlige aften længe!

XOXO

7 tanker om “Mama Brown & Aalborg Awards 2018”

  1. Og du var simpelthen så smuk den aften!! Den kjole er som skabt til dig, og så jealoux på de støvler 😉
    Og så SKAL du lærer mig at lægge sådan en killer makeup – shit du er vild lady. Hvad er du ikke i stand til?

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *