Torsdag aften var éen af de rigtig fine; jeg var inviteret til et spændende event, hos Carré i Aalborg, af Aalborg Bloggers. Jeg er selv en stor fan af Carré og mine favorit øreringe, som jeg næsten altid har på, er også fra mærket – så jeg var beæret over at få en invitation til en hel inspirationsaften i butikken.

Vi fik fortalt historien om butikken, smykkernes design og tilbliven; noget jeg holder meget af at blive klogere på. Jeg elsker andre iværksætteres fortællinger, og jeg synes, at Carré distancerer sig rigtig flot fra resten af smykkeverdenen. Deres designs er unikke, og du er ikke i tvivl hvorvidt det er “en Carré” eller ej.

Fun fact: Vidste du at navnet Carré, som egentlig “bare” betyder ‘kvadrat’ også er en antik betegnelse for en kvadratisk slebet diamant, og grunden til navnet på smykkefirmaet, da indehaveren elsker denne kvadratiske slibning?

Der blev prøvet en masse fine smykker, og jeg elsker det fine univers med ædelsten.

Smukke ringe fra Carré

Jeg valgte en smuk ring med en blå Kyanit sten; den valgte jeg ud fra weekenden, hvor jeg skulle til min storebrors bryllup, og gerne ville bære “noget blåt” til mit outfit. Den er så smuk, og jeg kan blive ved at kigge på den.

Mit outfit var casual, men selvfølgelig chikt og funky, som sædvanligt. Jeg elsker at mikse materialer, udtryk og stilarter; allerhelst utroligt feminint med maskulint – så har jeg det allerbedst!

BLUSE Gina Tricot // JEANS Five Units // SKO Fourrure //

Tak til Aalborg Bloggers, for invitationen, og tak til Carré Aalborg for det flotte engagement i at berige vores verden med smukke smykker, know-how og god inspiration. Jeg nød det i fulde drag.

Jeg ønsker Jer en fantastisk uge derude; jeg blogger mere om brylluppet i weekenden, og en skøn oplevelse der venter mig denne uge. Jeg håber, at I vil følge med hér og på Instagram @mamabrown.dk​​​.

XOXO

2 tanker om “Mama Brown, Aalborg Bloggers & Carré Event”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *