Produktet er modtaget, i gave, til test.

Jeg sværger til ansigtsmasker. Faktisk sværger jeg så meget til dem, at jeg bruger op til 5 hver uge. De er et boost til min normale hudpleje, og alt efter vejr, årstid, og temperatur, skal huden have lidt ekstra hjælp til at klare de ydre påvirkninger. Jeg er lige fyldt 35 år, og jeg har brug for al den ekstra hjælp, som jeg kan få!  Da jeg hørte om en mineralsk mudder maske, med 24 karat guldpartikler, var jeg helt oppe på tåspidserne.

AHAVA er kendt for sit indhold, og kvaliteter, fra bl.a. mudder og mineraler fra det Døde Hav. Denne gang har de udviklet noget, som aldrig er set før: En anti-aging maske, kombineret af mudderet, fra det Døde Hav, og 24 karat guldpartikler.

Ahava 24K Gold Mineral Mud Mask indeholder aktive ingredienser fra B3 vitamin og Sodium Hyaluronate og Pentavin, der virker udglattende på huden. Desuden er masken beriget med anti-aging, som virker reducerende på inflammation, og får huden til at være fastere i længere tid.

Jeg vil herunder vise Jer en introduktion af AHAVA Gold Mask i 3 trin.

Introduktion.

Påføring, del 1.

Påføring, del 2.

Samlet indtryk af AHAVA Mineral Mud Mask: Jeg har en meget sensitiv, og tør hud, og jeg kan virkelig mærke, hvordan masken lindrer min hud, hver gang jeg bruger den. Huden arbejder, også længe efter du har renset den af, og det er en lindrende, varm følelse, som er særligt værdsat, når du døjer med tør hud – som jeg. Det er faktisk følelsen, som min hud får, der gør mig dybt afhængig af denne maske. Den nærer så meget, at man længes efter følelsen af glad hud. Denne maske er tilmed drøj i brug, og jeg er meget imponeret over den, til prisen. Denne maske vil få min 35 årige hud godt igennem vinteren.

Masken bruges 1-2 gange i ugen, skal sidde i 10 minutter, hvorefter du renser af i lunkent vand og påfører din normale ansigtscreme. 

Du finder Ahava’s mineralske, guld maske, hos Billigvoks.dk, lige hér.

XOXO

Mama’s dreng har også god smag.

2 tanker om “Mama Brown & Ahava 24K Gold Mask”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *