I Nordtyskland ligger et dejligt hotel, nemlig Alter Meierhof, som har både spa afdeling, vinbar, restaurant og 2-stjernet Michelin restaurant under samme tag. Vejen dertil er nem, smuk og tager små 3 timer fra Aalborg.

Jakke fra Barbaras Choice

Alter Meierhof ligger ved Flensborg Fjord, og her er så smukt. Du kan nyde udsigten på en gåtur, fra hotellet eller fra spa afdelingen. Det er en sand fryd for øjet.

Omgivelserne på hotellet er gennemgående hyggelige, nærværende og hjemlige. Det synes jeg er ret godt gået for et hotel af den størrelse. Når du sætter dig i baren, eller restauranten, bliver der sørget for dig. Tjenere og personale er meget servicemindede, finurlige og til trods for travlhed holder de humøret højt. Jeg nød virkelig den lørdag aften i baren, med iskold hvidvin, god mad og musik.

Aperol Spritz á la Alter Meierhof

Spa afdelingen er skøn, og nu gæstede jeg Alter Meierhof i efteråret, men jeg kunne levende forestille mig, hvor skøn sommeren hér må være. Omgivelserne er så smukke, og det må være en stor oplevelse at sidde på terrassen, med et glas vin, og se solen gå ned.

Et godt tip: Vil du spise på Michelin restauranten, bør du planlægge opholdet efter hvornår du kan få bord. Er du for sent ude, kan du nemlig ikke nå at få bord – så uheldig var jeg selv. Book i god tid – så er du sikret.

Se hvad hotellet tilbyder lige hér.

Alter Meierhof har mine varmeste anbefalinger.

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Alter Meierhof”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *