[Dette indlæg omhandler mit besøg i Lotus Garden, Saraswati Templet, og lidt lækker spisning hos KAFE, alle i Ubud. Der kommer ikke til at ske nogen glorificering af mit solo-eventyr, så alt er skrevet ærligt og kærligt].

Efter gårsdagens kørsel, varme og udflugter, trænger jeg til at udforske Ubud lidt mere, og hygge mig. Min chauffør kører mig til centrum, ved Ubud Palace, og derfra er det nemt at gå lige op ad gaden, hvor Lotus Garden og Saraswati Templet ligger. Lige op ad Lotus Garden ligger Café Lotus, hvor jeg spiste for nogle dage siden, og hér kan du sidde og nyde udsigten af Lotus Garden, imens du spiser. Maden dér er rigtig god, og prisen er ligeså.

Lotus Garden ligger lige op ad Saraswati Templet, og det er så flot. Ligesom et eventyr. Lotusblomster, og Åkander, lige så langt øjet rækker; savner du din Starbucks kaffe, hjemmefra, ligger der éen lige ved indgangen, i bedste Bali stil, med gong-gong og træskilt. Det morer mig, faktisk, for i andre lande er udtrykket helt anderledes. Dog er det hyggeligt at tage en kop kaffe, eller iskaffe, med rundt hér og give sig god tid til bare at nyde udsigten.

Det er gråvejr, så det er perfekt vejr til en sightseeing dag, og jeg giver mig god tid. Det er noget ganske særligt, at der ligger så storslåede steder, lige bag Ubud’s travle, trafikerede gader, og jeg skulle da også gå forbi hér et par gange, før jeg fik øje på templet, da det gemmer sig bag Café Lotus.

Sandaler fra Birkenstock // Bukser fra Ganni

Jeg får shoppet lidt i gaden, hvor KAFE ligger, inden jeg sætter mig og får en tidlig aftensmad. Det vil jeg også anbefale Jer; her er både kimonoer, kunst og yoga-gear. Sidste gang, jeg besøgte stedet, var der mørkt, og det var ikke så nemt at tage billeder. I dag har jeg tiden, så jeg bestiller lidt forskellige, vegetariske retter fra menuen – og selvfølgelig en kop hvidvin på drikkeglas. I just love it!

Jeg bestiller blandt andet stegte grøntsager med røde ris og tofu, vegetar sandwich, håndskårne, stegte kartofler og quesadillas; jeg får tjeneren, og alle de forbipasserende til at grine, og jeg må da også se finurlig ud med bordet fuld af mad, kun til mig, men når jeg er af sted, og prisen er derefter, så vil jeg også prøve lidt af hvert. Inspirationen hernede er stor for mig, med egen madbutik, og jeg er meget imponeret over smagssammensætninger. So picture this: Et bord fuld af mad, kun mig, og en masse måbende turister. Jeg kommer kun af med ca. 200,- for hele herligheden, og det er prisen værd i oplevelsen for den høje kvalitet, de serverer hér. 

Til dessert prøver jeg en mandel/appelsinkage, som er fuldstændig fantastisk, og min kaffe skuffer heller ikke hér; jeg prøver dog ihærdigt at finde ud af, hvad de har tegnet i mit mælkeskum. Jeg er ret sikker på, at det er et mix mellem Aladdin og en løve? 

Selv om jeg kun smager på retterne, er jeg ved at omkomme, da jeg kommer hjem. Jeg spiser som sagt kun morgen, og aften, hernede pga. varmen, så det var nok lige at skyde over målet. Men det er det hele værd, synes madelskeren i mig!

KAFE, i Ubud, har virkelig mine varmeste anbefalinger, og jeg er så uendelig glad for, at jeg selv fik anbefalingen, så den er hermed givet videre til Jer! Du kan sidde både inden for, uden for og oppe på deres 1. sal – jeg synes, at atmosfæren er hyggelig, tjenerne virkelig søde, og maden kommer vanvittigt hurtigt!

Jeg har pakket mit gode, “gamle” sæt fra Ganni, en klassiker med ægte jungle print. Jeg tror faktisk, at det er Aloe Vera print, hvis jeg husker rigtigt, men på denne rejse er det altså vaskeægte jungleprint. Jeg holder meget af dette sæt, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Det er bare det ultimative feel-good sæt, og jeg synes, at det får en fabelagtig “revival” her på Bali. Der er få ting, som jeg aldrig skiller mig af med, men dette sæt er ét af dem!

Jeg efterlader Jer med jungleprint, modesnak og hede fra Bali!

XOXO

Sæt & Solbriller fra Ganni / Sandaler fra Isabel Marant

6 tanker om “Mama Brown & Bali, Part 8”

  1. Shit Lotudgarden ser fuldstændig vanvittig ud!
    Og så er det jo det rene foodporn. Mums KAFE virker tryllebindende indbydende 😱
    Dit Ganni sæt er så smukt, og det print er jo som skabt til Bali!

  2. Det var en dejlig dag! Og KAFE er virkelig blevet en favorit hér; jeg er nødt til liiiiige at slå vejen forbi igen i morgen 😉

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *