FullSizeRender-2

Kjole fundet hos Tøjstory, Aalborg. Espadriller fra Kenzo.

Jeg er stor fan af lækkert tøj. Det er vi kvinder oftest. Nogle gange får man også bare forkøbt sig, eller gjort sig fejlkøb, som ender bagerst i skabet, og som skammeligt findes frem, med prismærker, alt for sent.

Jeg har nogle items, som jeg kan holde lidt øje med – længe, før jeg springer på. Stine Goya’s kjole hér var éen af dem. At jeg så var så heldig at finde den, ny, til en super pris i en second-hand luksus butik, er blot éen af grundene til at jeg elsker det store fokus på bæredygtighed i vor tid. Det er pludselig muligt at få fingrene i udsolgte items, eller tidligere kollektioner fra vores favoritmærke, fordi vi er blevet gode til at sælge vores garderobe igen og igen.

IMG_3427

Jeg gør enormt meget ind for bæredygtighed, når det kommer til madlavning, så det er helt naturligt for mig, at gå på opdagelse i second-hand butikker også. Der er faktisk rigtig mange, gode, second-hand butikker i Danmark – og de er aktive på de sociale medier – nemme at kontakte, få til at sende etc., og de fører alle high-end mærker!

Søg evt. på Tøjstory, Filuca V Vintage, I Blame Lulu, som er mine favoritter.

Tippet er hermed Jeres med ønsket om en dejlig dag!

XOXO

[Linda & LouLou] 😉

Indlægget er ikke sponseret.

FullSizeRender 3

 

5 tanker om “Mama Brown & Bæredygtig Mode”

  1. Elsker det <3 Jeg er ikke selv så godt til at købe second hand, men jeg kan godt lide at sælge mit eget videre eller give det til genbrug. Elsker at andre kan få glæde af mit gamle guld 😊 Lækker kjole i øvrigt. Håber du har det godt <3

  2. Det er også super at gøre, Louise 😊 Jeg har det meget bedre, nu, men er stadig fysisk hæmmet – dog er det bedre dag for dag! Tak fordi du tænker på mig 😉 /L

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *