Se mere på https://restaurant-alimentum.dk

Dette er ikke en ny oplevelse. Men det er en oplevelse, som jeg har glædet mig til at dele med jer her i mit univers. Det hér med at nyde mad, oplevelser og forkæle sanserne – det har jeg altid været god til at prioritere. Det er blevet en del at mit DNA, da jeg får energi af de oplevelser. I dette år 2020, midt i Corona’s hvirvelvind, er det endnu vigtigere at prioritere de oplevelser, der gør dig glad – selvfølgelig med forbehold og restriktioner intakt.

Jeg vil altid huske denne oplevelse på Alimentum, som var en sensommer aften i slutningen af august – så fantastisk var madoplevelsen.

Jeg valgte deres “Primus” menu, som bød på 14 serveringer med økologisk vinmenu til.

Jeg var især imponeret over retten med kammusling, zucchini og strandurter, samt retten med tomat, stikkelsbær og æggeblomme.

Kammusling – Zucchini – Strandurter
Jeg lukkede og slukkede Alimentum den aften – det her er billedet lige før turen gik hjem.
Rødspætte – Coppa – Asparges

Mad kan noget. Som jeg plejer at sige: Mad er livet. Smag, konsistent, duft, visuel præsentation – det hele påvirker vores sanser. Hver gang – som i hver gang – jeg har forkælet mig selv med en madoplevelse, så har jeg sommerfugle i maven af glæde, fordi jeg har fået så meget sanselig indspark. Som den ægte madelsker, jeg ér, er disse oplevelser de største jeg ved. Netop derfor er det vigtigt for mig at gøre dette – også i Corona-tid.

Hummer – Hindbær
Tomat – Stikkelsbær – Æggeblomme

Billederne taler for sig selv. Alimentum er et besøg værd – en ægte perle i Aalborg centrum.

Og hvad vil jeg så med dette indlæg? Intet – ud over at sparke lidt til Corona-bøtten og dine sanser. Husk dem – især denne tid.

Tak for mad, Alimentum. Jeg kommer snart igen!

Kål – Gedeost | Lardo – Gulerod | Gris | Fjordreje – Tomat

Oplevelsen er betalt af mig selv.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *