I juni måned besøgte jeg Himmerland Golf & Spa med en veninde. Det ligger i naturskønne omgivelser nord for Sjørup Sø ved landsbyen Gatten i Vesthimmerland. Med sine to 18-hullers golfbaner samt én par-3 bane er Himmerland Golf & Spa Resort Nordeuropas største golfresort. Vi kom der dog ikke for golfen – vi kom for alt det andet: Nemlig hyggen, velværen og spa afdelingen!

Ankomst

En utrolig serviceminded receptionist sørger varmt for os ved ankomsten. Vi får udleveret armbånd til spa afdelingen, vi får booket bord til aftenens middag og går forventningsfulde mod værelset.

Det er den smukkeste udsigt, også selv om vejret er gråt og det regner denne dag: Vi bliver hurtigt enige om, at netop dette vejr må være spa vejr!

Vi bliver mødt af lækre bobler, frugt, nødder, morgenkåber og skøn hygge på vores værelse. Alt er rent, detaljeorienteret og super hjemligt.

Vi skynder os at pakke til spaen og komme afsted. Vi får udleveret et kit, så vi kan skrubbe, bruge ansigtsmaske og nyde det lidt ekstra. Det hele ligger under ét tag, så du er så priviligeret, at du ikke engang skal uden for en dør, når du skal til spa afdelingen eller restauranten!

Spa afdelingen

Den lækre spa afdeling mangler intet: Hér er både varme og kolde bade, boblebad, saltvand, udespa, sauna, dampbad osv. Vi nyder en salat, et glas vin og går så i gang med et lækkert fodbad efterfulgt af bodyskrub og ansigtsmaske. Det smarte kit koster kun ca. 60 DKK og gør det hele lidt sjovere, når du er i spa afdelingen. Der er også professionelle behandlinger at finde – og personalet er yderst imødekommende, forklarende og fulde af overskud. Det er et velkommen, kærligt sted med passionerede mennesker – og man mærker det tydeligt.


Restauranten

Efter 6 timer og en yderst lækker spa oplevelse, returnerer vi til værelset for at gøre os klar til den 3 retters middag, der venter på os i restauranten hos Himmerland Golf & Spa. De har et bryllup, og en stuvende fuld restaurant – og alligevel formår personalet at forkæle os med smil og overskud hele aftenen. Både min veninde og jeg er imponeret over den søde, rummelige service, der ikke har den eneste snert af stress. De emmer bare af overskud.


Efter en god aften i restauranten hygger vi videre på værelset, hvor det kan mærkes, at vi har slappet af og været i spa hele dagen: Man er træt – og mæt – på alle fronter.

Vi går glade til ro i en seng, der er fænomenal, og vågner udhvilede efter en fantastisk overnatning.

Himmerland Golf & Spa har mine varmeste anbefalinger til dig, der ønsker en naturskøn oplevelse væk, til en god pris, som overstiger alle forventninger. Det gør de altså hér!

Book dit ophold lige her.

Se live oplevelsen af dette sted under højdepunktet “Himmerland Golf & Spa” på min instagramprofil, hvor der er livestories fra hele mit ophold.

XOXO


 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *