Solotid, spa og arbejde:

Jeg drog 3 timer og 9 minutter sydpå en søndag, for at komme lidt væk, klare tankerne, og arbejde lidt i ro og mag – nærmere betegnet Strandhotel i Glücksburg. Det ligger helt ned til Flensborg Fjord, og idyllen omfavner dig straks du parkerer udenfor. Pejsen buldrer i receptionen med store, voluminøse sofaer, hvor du kan bestille mad og drikke fra den tilstødende restaurant – hvis du lyster.

Restauranten laver god, veltillavet mad – jeg elskede fx deres Wienerschnitzel, og store udvalg af bl.a. tysk drue og nærmest hele verdens bud på gin! De er hjælpsomme, søde og servicemindede – og selv om jeg var alene afsted – manglede jeg aldrig noget, hverken mad, drikke eller smil!

Jeg besøgte Strandhotel i oktober måned, men uanset årstid, bør du gå en lang tur langs fjorden og nyde de smukke skibe, og udsigten ud over vandet, imens fuglene kvidrer, og du ikke kan høre trafikken fra byen. Naturen er ret smuk hér, og jeg elskede hvert sekund af den gåtur.

Deres spa område indtog jeg hen over eftermiddagen, hvor der er utallige typer sauna, udendørs saunagus og koldt bad. Her er ikke pool, men der er loungeområde med liggestole og afslappende musik, imens du frit kan tage vand og frisk frugt.

Strandhotel er indbegrebet af hygge – og du får så meget mere end en overnatning, når du bor hér. Jeg blev forelsket i atmosfæren, naturen, området og stedets ånd. Du føler dig hjemme, værelserne er lækre, rene og store. Morgenmaden er fænomenal – og restauranten på hotellet kan alt fra cocktails, vine og veltillavet mad.

Strandhotel har mine varmeste anbefalinger, og jeg vil tage en arbejdstur derned igen til sommer, for at opleve stedet i en anden årstid: Jeg glæder mig allerede.

Find Strandhotel lige hér.

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *