Indlægget er ikke sponseret.

Jeg får mange spørgsmål omkring mit hår, og nu er det også blevet rigtig langt – på kun 2 år. Det er mange år siden, at jeg har været langhåret og ladet det gro – men det kræver samtidigt lidt [for ikke at sige meget mere] af pleje, styling og især når der skal laves krøller, hvilket jeg elsker.

Mit hår har fået lov at gro, og jeg har kun været ved frisøren ca. 2-3 gange årligt for at få lavet lyse reflekser og små studsninger. Den kolde farve, jeg har, vasker jeg mig til – med både lilla shampoo og lilla conditioner eller farvemaske. Jeg bliver ikke farvet yderligere. Får udelukkende lyse reflekser, så jeg beholder min egen farve i bunden. [Læs om de veganske produkter, som jeg bruger lige hér]. 

Hér på billederne er jeg i stolen hos Bl Simonsen [red. Algade, Aalborg], hvor Tina styler mig efter en omgang reflekser og vask med kold shampoo/kur fra Ice Cream. Jeg er kommet hér i næsten 3 år, og jeg elsker deres styling, kunnen og service. Tina bruger en creme fra veganske REF, der definere krøller – og det gør hun i mit hår, imens det plaskvådt, lige før hun går i gang med diffuser.

Når du laver krøller med diffuser, skal håret være så vådt som muligt.

Krøllerne laves nemmere end på min almindelige vis med fx fladjern eller syl. Håret får markant mere volumen, og strukturen er langt mere “uperfekt”, hvilket jeg elsker!

Til sidst, når håret er tørt, og arbejdet med diffuser er slut, defineres pandehår – og enkelte totter som man lyster – med krøllejern [her er brugt en syl]. Herefter er det færdigstylet. Det er simpelthen så brilliant en måde at skabe krøller på, at jeg er blevet helt afhængig, og allerede har booket en stylingtid til næste fest!

Dét her er vaskeægte Hollywood hår, og jeg er vild med det til min længde pt.! Jeg håber, at det gav Jer lidt inspiration til næste hårprojekt/aften ude. Ellers kan jeg anbefale at booke styling hos din frisør; det er så godt givet ud, når du trænger til inspiration!

Jeg synes, at der er noget lækkert Farrah Fawcett over denne frisure, men nu er jeg også 80’er barn og svært begejstret for selvsamme.

Se bare hér:

Nu mangler jeg bare skateboard og ikonisk personlighed – så er vi der….. Næsten…..  #jegfinderselvud

XOXO

 

4 tanker om “Mama Brown, Bl Simonsen & Krøller med Diffuser”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *